Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Spider 3 Elite - Näytön kalibrointilaite. Alkuperäinen paketti, kaikki tarvikkeet mukana.

--

Spyder3Elite on näytönkalibrointilaite ammattivalokuvaajille ja studioille. Sen kolmannen sukupolven Spyder teknologia, huippuluokan optinen suunnittelu ja seitsemän mittakennon väriprosessointi takaavat täsmällisen värientoiston.

Spyder3Elite:llä kalibroit CRT-, LCD- ja kannettavien näytöt sekä dataprojektorit. Spyder3 on yhteensopiva laajan värintoistoalueen, LED-taustavalo ja AdobeRGB -näyttöjen kanssa.

Integroitu vallitsevanvalon-mittari mittaa valaistusta automaattisesti myös sen ollessa telineessään, mutta ei tee muutoksia kalibrointiin tms. käyttäjän tietämättä. Vallitsevavalo voidaan kuitenkin ottaa huomioon kalibroitaessa, jolloin näyttö voidaan säätää optimaalisesti valokuvaajan näkökulmasta katsoen.
Sen monipuolisen ohjelmiston avulla käyttäjällä on mahdollisuus valita vapaasti gamma, värilämpötila yms. jolloin käyttäjä voi hallita digitaalisen työnkulkunsa.

SpyderProof -toiminnon avulla käyttäjä voi arvioida kalibroinnin lopputulosta oikeiden kuvien avulla. Kuvien avulla voidaan tarkastella mm. ihonsävyjen, erivärien, väriliukujen sekä mustavalkokuvien toistumista näytöllä.

StudioMatch Assistant -ohjelman opastuksella voidaan kaikki studio monitorit säätää yhdenmukaisiksi. SpyderCertification -optio puolestaan varoittaa, jos kalibrointi on vanhentunut tai on muutoin virheellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 18:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.