Kuvaus

SprintBooster SBDJ161A, katso yhteensopivat automallit esittelyn lopusta! (tämä malli vain automaattivaihteistoisiin automalleihin)

Ovh hinta 359 euroa

Tuote on uusi ja käyttämätön. Takuu 12kk!

Tilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan meille autosi rekisterinumeron niin varmistamme tuotteen soveltuvuuden autoosi.

Tietokone on korvannut perinteisen auton kaasuvaijerin, jolla kuljettaja aikaisemmin sääteli moottorista otettavaa tehoa. Nykyautoissa kaasupolkimeen on yhdistetty elektroninen ohjausyksikkö joka muuttaa kaasupolkimen liikkeen elektroniseksi signaaliksi. Tämän signaalin mukaan moottoria ohjaava tietokone annostelee tehoa. Tietokoneohjaus kuulostaa täydelliseltä - mutta näin asia ei suinkaan aina ole. Monissa autoissa esiintyy häiritsevän suuri viive kaasun painamisen ja moottorin reagoinnin välillä. Ilmiö voi haitata ajamista erityisesti mäkilähdöissä, ohituksissa ja nopeissa vaihdoissa. Ratkaisu vaivaan on pieni ohjausyksikkö nimeltään Sprint Booster.

 

Turhasta kaasupolkimen viiveestä helposti eroon

Sprint Booster asennetaan kaasupoljinasetelmassa olevan ohjausyksikön jatkoksi. Sprint Booster muuttaa

kaasupolkimen potentiometristä tulevaa elektronista signaalia välittömästi kaasupolkimen asennon mukaan. Sprint Booster ei muuta moottorinohjausyksikön tai muiden ajonhallintalaitteiden kuten ABS:n tai ESC:n toimintaa. Sprint Boosterin mikroprosessori tunnistaa sekä kaasupolkimen asennon, sen muutokset ja muutoksen nopeuden. Tuloksena on se, että moottorin ohjausyksikkö saa viiveettömästi tiedon kuljettajan toivomasta tehosta ja sen muutoksesta. Mikroprosessori tunnistaa sekä kaasupolkimelta tulevat signaalit, että lähtevät muutetut signaalit.

 

Olipa autosi manuaali tai automaatti, diesel tai bensiini - Sprint Booster auttaa

Sprint Booster on tarkoitettu elektronisella kaasupolkimella varustettuihin autoihin. Valikoimassa on suuri joukko autoja. Se sopii useimpiin sekä käsi- että automaattivaihteisiin, kuin myös diesel- ja bensiinikäyttöisiin autoihin. Pienillä käyntinopeuksilla reagointi kaasuun on jopa puolta nopeampi kuin auton alkuperäisellä järjestelmällä. Isoilla vaihteilla kiihdytettäessä viive on lähes olematon ja vielä suurillakin käyntinopeuksilla reagoinnin parantuminen on selvästi havaittavissa. Tämä parempi reagointi kaasupolkimen liikkeisiin antaa kuljettajalle turvallisemmat kiihdytykset ja pienemmälle vaihtamiset. Ja kaupan päälle ajaminen voi olla taas hauskaa!

 

Todella helppo asentaa - jopa minuuteissa

Sprint Booster painetaan suoraan kaasupolkimen potentiometriin ja alkuperäinen pistoke painetaan kiinni Sprint Boosteriin, ja asennus on valmis. Yksikön mukana tulevalla ohjaimella voi valita Sprint Boosterin kolmesta eri toimintatilavaihtoehdosta painiketta painamalla sopivan tehoasetuksen. Valintakytkin voidaan sijoittaa auton kojetauluun josta asetusta voidaan helposti muuttaa, tai se  myös irroittaa kokonaan perusasennuksen jälkeen.

 

Tyyppihyväksytty ja turvallinen parannus autoon

Sprint Booster ei vaikuta millään tavalla mihinkään muuhun auton elektroniikan toimintaan. Sprint Booster parantaa moottorin käyttöominaisuuksia, mutta se ei vaikuta polttoaineenkulutukseen tai lisää moottorin tehoa. Sprint Booster on hyväksytty saksalaisessa TÜV-testissä ja sillä on myös Euroopan Unionin tyyppihyväksyntä, tunnuksella e24031712 direktiivin 72/245/EEC mukaan.

Palkittua laatua

Uuden sukupolven Sprint Booster debytoi SEMA Show 2009 tapahtumassa, voittaen yhden tärkeimmistä palkinnoista "SEMA BEST NEW PERFORMANCE-STREET PRODUCT 2010" noin 1400 tuotteen joukosta uusia tuotteita. Sprint Booster palkittiin myös kolmella "SEMA GLOBAL MEDIA Awards jonka äänesti joukko kansainvälisiä toimittajia autoalan medioista ympäri maailmaa.

 

Tämä tuote sopii näille automalleille, ja vain kun kyseessä on automaattivaihteinen auto (ei siis manuaalivaihteisiin!) :

Lexus GX 2003-2005

Lexus RX 2004-2008

Suzuki SWIFT SPORT 2006-2011 1.6 PETROL

Toyota HILUX 2006-2015 ALL ENGINES

Toyota INNOVA 2006- ALL ENGINES

Toyota PRADO 2005-2009 ALL ENGINES

 

Merkintöjen selitykset:

ALL PETROL ENGINES = käy kaikkiin bensamoottorisiin malleihin

ALL DIESEL ENGINES = käy kaikkiin dieselmoottorisiin malleihin

ALL ENGINES = käy kaikkiin bensa- ja dieselmoottorisiin malleihin

EXCLUDING HYBRID = ei käy hybridi-malleihin

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 6 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

149 € Sulkeutuu 34 vrk 6 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.