Kuvaus

Huutokuva.net

SIRKKA SANTAPUKKI

Oivallus - elämäsi eliksiiri

SUN TEXT OY 2010

2.painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja.

Sivut siistit, ei merkintöjä. Kannet hyväkuntoiset. Postikulut 2 € ostajalle.

Epämukavat tunteet ja oireet muutosten keskellä ovat normaaleja reaktioita ja elimistön pyrkimys viestiä omien valintojen ja arvojen vaalimisen tärkeydestä. Tämä kirja kertoo oivaltamisesta, jonka avulla epämukavuus on työstettävissä onnellisuuden rakennusaineiksi. Kirjan oivallusmenetelmät ovat yksinkertaisia ja toimivia työkaluja oman elämäsi tienristeyksiin.

Ihmisen kyky luoda itse terveyttään ja onnellisuuttaan tulee ottaa vakavasti ja tuoda esiin keinoja, joilla luontaisesti tuemme terveyttä ja hyvinvointia itsessämme. Se, miten ajattelet, luo elämäsi.

Onnellisuus, terveys ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä omien valintojemme kanssa. Vääränlainen auktoriteettiusko ja odotukset parhaan tiedon löytymisestä itsemme ulkopuolelta siirtävät oman elämämme asiantuntemuksen meiltä pois. Surullista, sillä luovumme silloin itsestään vastuun ottamisen synnyttämästä voimasta, joka antaa meille toivon.

"Synnytysosastolta kuolevien pariin kulkiessani pohdin, mikä tekee kuolevista eläviä ja elävistä liian usein pystyyn kuolleita." Kouluttaja, erikoissairaanhoitaja Sirkka Santapukki teki 22-vuotisen uran sairaalan eri osastoilla. Työ saattohoidon parissa ja kuolevien testamentti pakotti etsimään ja nostamaan keskusteluihin ihmisarvon kokemisen tärkeyden avaimena terveyteen ja mielekkään elämän rakentajana. NLP Trainer & Master Coach Sirkka Santapukki on toiminut kouluttajana, työyhteisövalmentajana ja suosittuna yleisöluennoitsijana jo vuodesta 1998.

Huutokuva.net

"Salaisuus on ikiaikainen ja yksinkertainen: elämäsi eliksiiri. Se on jo sinussa. Olemme kautta aikojen etsineet suurta salaisuutta, nuoruuden ja terveyden lähdettä, viisasten kiveä... Uskon, että olemme jo lähteillä."

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Sulkeutuu 88 vrk 10 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 88 vrk 10 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.