Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lue tarkasti!    NYT TOSI HALVALLA TÄMÄ SETTI; AINUTLAATUINEN TILAISUUS!!!  Stanssien ovh yht melko tarkalleen 260e ja laitteesta oon maksanut melko tarkalleen 165e. Eli yht ollut nää n 420e!!! Myyn näin edullisesti mutta vain pakettina eli kaikki yhdessä koska vievät turhaan tilaa kaapissa. KAIKKI STANSSIT on MERKKI STANSSEJA ei kiina. Suurimmassa osassa hinnat näkyvissä, paksuista se puuttuu osasta. Stanssit on monet UUSIA ja loput käytetty vaan pari kertaa. 

Sisältää esim 4 kpl Sizzixin PAKSUT stanssit jotka leikkaa paperia, kartonkia, lentokonevaneria, huopaa, kangasta, nahkaa, telonia jne. Aiheena mm LUMIUKKO , KUUSI, KORISTEKIEHKURAT sekä sydän ja ympyrät. 

Lisöksi ns TAVALLISIA eli ohuita stansseja joista löytyy mm : hauska nappirivi, joulukranssi, tähtireuna, suomenkielisiä sanoja, havuja, käpyjä , sydämiä jne jne. Kaikki stanssit EI näy kuvassa.  Nää osin sellaisia joita mulla on tuplana ja osa niitä joita mulla on lähes samanlaisia muita. 

LAITE!!!  ovh n 160e. SIISTIKUNTOINEN käytetty  laite johon saat leikuulevyt mukaan, mutta ne kuluneet. Laite on suoraan käytöstä ja leikannut hyvin paksuilla stansseilla mutta ohuiden kanssa ongelmaa, Sen verran katsoin You tuben ohjeista (ja korttiharrastajat kertoneet samaa) että vika on normaali ja se korjautuu kuulemma vaihtamalla jotkut laakerit jotka ei montaa euroa ole. En siihen hommaan itse kumminkaan ryhtynyt kun sain lahjaksi uuden leikkurin.  Ja tää laite siis sinulle kaupanpäälle ja tosiaan niin on kuulemma helppo saada taas kuntoon etenkin jos löytyy mies talosta.  Tuo KAHVA on otettu nyt pois siksi kun se vie ison tilan kaapissa ja myös helpompi paketoida ilman sitä , mutta siis mukana työkalu jolla sen saa takaisin. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


140 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 21:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.