Kuvaus

Kuvaus

Stargate SG-1 Osa 26 [DVD]

6. Tuotantokauden jaksot 1-4

6:01 MENNYTTÄ KALUA - OSA 1
SG-1:llä on vastassaan kaksi katastrofia valovuosien päässä toisistaan; huomattava energian voimistuminen Stargate:ssa uhkaa tuhota Maan ja Teal'c palaa kotiinsa vain löytääkseen vaimonsa kuolleena, poikansa vieraantuneen ja planeettansa hyökkäyksen kohteena!

6:02 MENNYTTÄ KALUA - OSA 2
Teal'cin taistellessa poikansa kanssa Maan pelastamiseksi, O'Neill tarttuu uuden tähtien välisen avaruusaluksen, X-3:n ohjaimiin. Tämän on tarkoitus kuljettaa Stargate turvalliselle etäisyydelle Maasta, jotta sen voi räjäyttää. Kysymys kuitenkin kuuluu: voiko SG-1 jatkaa toimintaansa ilman sitä?

06:03 SYVYYKSISSÄ
SG-1 tutkii hylättyä Goa'uld-alusta Maan kiertoradalla. Pelastusoperaation aikana sabotoijat hyökkäävät ja alus syöksyy Maahan - syvälle meren syvyyksiin. Valitettavasti O'Neill miehistöineen on sen sisällä loukussa... ja aika on käymässä vähiin!

06:04 JÄÄTYNYT
Etelänapamantereelta löytyy jäätynyt nainen, jonka uskotaan olevan 50 miljoonaa vuotta ihmisrotua vanhempi. Kyseessä saattaa jopa olla Stargaten keksineen lajin edustaja. SG-1 onnistuu elvyttämään naisen henkiin, mutta käykin ilmi että tämä saattaa olla hengenvaarallisen viruksen kantaja.

Tekstitys: mm. SUOMI. Kuulovammaisille englanti, saksa
Kesto: n. 2 h 48 min
Suomijulkaisu

EKSTRAT
• Kommenttiraita jokaiselle jaksolle
• 4 traileria: "Volume 27 Episode previews"
• 2 "SG-1 Directors Series" -koostetta
• Fan Club spot
• Kuvakalleria

Stargate SG-1 - Osa 27

Sisältää 6 kauden jaksot 5-8

Öinen uhka, Loukussa, Vaarallista peliä ja Väliintulijat

 
Tähtiportti. Stargate on salainen intergalaksinen portti, jonka muinainen sivilisaatio kehitti miljoonia vuosia sitten. Portti yhdistää planeettoja muista aurinkokunnista omaamme ja toimii näin kulkuväylänä muille planeetoille ja uusiin ulottuvuuksiin. Yhdysvaltain ilmavoimat perustaa intergalaksisen rauhan ylläpidosta vastaavan ryhmän, jota johtaa Eversti Jack O'Neill (Richdars D. Anderson). Heidän tehtävänsä on taistella koko universumin rauhan ja oikeuden puolesta. Huikeat erikoistehosteet, nopeatempoinen toiminta ja huikeat avaruussotakohtaukset takaavat jännittävään sci-fi-toiminnan maailmaan! Paljon ekstroja.

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 1

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 16 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 92 vrk 16 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.