Kuvaus

Tuotteen Steam iron Black+Decker BXIR2402E (2400W, white) kuvaus


Steam- silitysrauta Black+Decker BXIR2402E (2400W, valkoinen)

Tehokas ja monipuolinen Black+Decker BXIR2402E -silitysrauta on täydellinen apuväline kotitalouden vaatteiden silitykseen. Sen moderni muotoilu ja tehokas 2400W tehokkuus takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja tuloksen.

Ominaisuudet:

  • Tehokas 2400W moottori: Tämä silitysrauta tarjoaa tehokkaan lämmityksen ja nopean höyryn tuotannon, joka helpottaa vaatteiden silitystä ja poistaa taitokset helposti.
  • Höyryominaisuudet: Voit käyttää höyryn suihkutoimintoa kovien taitosten poistamiseen ja vertikaalista höyryä pystysilityksen tekemiseen. Höyrymäärää voi säätää tarpeen mukaan.
  • Suuri vesisäiliö: Silitysrautaa varten on suuri vesisäiliö, joka mahdollistaa pitkäkestoisen käytön höyryn tuottamiseksi. Voit silityksen aikana täyttää säiliötä tarvittaessa.
  • Keraaminen pohja: Keraaminen pohja liukuu helposti vaatteiden yli, vähentäen kitkaa ja takaa tasaisen silitysjäljen. Se sopii erinomaisesti eri materiaaleille, kuten puuvillalle, silkille ja pellavalle.
  • Itsepuhdistustoiminto: Silitysraudan itsepuhdistustoiminto pitää sen puhtaana ja poistaa kalkin vaivattomasti. Tämä pidentää silitysraudan käyttöikää.
  • Mukava käyttää: Ergonominen muotoilu ja kevyt rakenne tekevät tästä silitysraudasta helppokäyttöisen ja mukavan käyttää pitkänkin silityssession aikana.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 9 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.