Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Steamboy - Ohjaajan versio - Erikoispainos (2DVD) 

Akiralla (1988) räväyttäneen Katsuhiro Ôtomon uutta ohjaustyötä saatiin odotella vuosikaupalla. Hiljaiseloa viettänyt animeguru toki kirjoitti Rintaron visuaalisesti upean Metropolis-elokuvan (2001) käsikirjoituksen, mutta kokopitkää elokuvaa hän ei ollut itse tehnyt Akiran jälkeen.

Yllättäen elokuvan tapahtumat eivät sijoitu Japaniin, vaan vaihtoehtohistorialliseen vuoden 1866 Englantiin, keskelle teollisen vallankumouksen höyryisiä hetkiä juuri ennen suurta tiedenäyttelyä. 

Ray Steam on äitinsä luona asuva nuori ja kekseliäs poika, jonka isä ja isoisä ovat suuria, joskin virallisten tahojen hyljeksimiä tiedemiehiä. Eräänä päivänä isoisältä saapuu paketti, jonka sisällä on merkillinen metallipallo. Höyryvoiman uusiin ulottuvuuksiin mullistavaa palloa havittelevat monet tahot ja Ray joutuu pakenemaan kotoaan. 

Seikkailu vie hänet Lontooseen, jossa hän tutustuu muun muassa ikäiseensä hemmoteltuun ja upporikkaaseen Scarlett-tyttöön. Tiedenäyttelylle ei kuitenkaan käy aivan kuten kaikki odottavat ja Lontoossa ratkaistaan niin Rayn, koko kaupungin kuin tieteen tulevaisuudenkin kohtalot.

Ohjaus: Katsuhiro Ôtomo

Valmistusvuosi: 2004

Kesto: 2 h 7 min

Bonukset

  • Dokumentteja
  • Valokuvia tuotannosta
  • "Previsualization"-materiaalia
  • Trailereita
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 8 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 6 vrk 8 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.