Kuvaus

Kuvaus TINTIN BOKSISSAS MUUTAMA LOMMO JA MUISSA NORMAALIA KULUMAA MITÄ NÄIHIN NIIN HELPOSTI TULEE KUVANMUKAISET

8DVD Peltiboxi
8 elokuvaa : DOUBLE TROUBLE / HARUM SCARUM / SPEEDWAY / SPINOUT / THE TROUBLE WITH GIRLS / VIVA LAS VEGAS / IT HAPPENED AT WORLD'S FAIR / JAILHOUSE ROCK
Teksti : Suomi, Ruotsi
K-15

-------------------------------------------------------------------------

Tintin

Kaikki 21 elokuvaa peltiboxissa,Suomi text.

-------------------------------------------------------------------------------

Paksu steelbook

Elvis Presley ?– The Definitive Collection Vol#2

Label:

Black Hill ?– 8900985

Format:

4 × DVD, DVD-Video, Unofficial Release
Box Set

Country:

Germany

Released:

2003

Genre:

Rock

Style:

 

Tracklist

DVD 1

1-1The Intimate Loves Of Elvis

1-2The Many Loves Of Elvis

DVD 2

2-1The Comeback

2-2The Vegas Years

DVD 3

3-1A Man And His Music

3-2The Spiritual Soul Of Elvis

DVD 4

4-1The Day The Music Died

4-2The Fans

Notes

Tin gold box

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 7 321921 890093

Recommendations

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Alfred Hitchcock Kokoelma   (6DVD)  

Sisältää seuraavat elokuvat:

Muukalaisia junassa – Strangers on a train (1951,

Täydellinen rikos – Dial M for murder (1954)

Väärä mies – Wrong man (1956)

Esirippu laskee – Stage fright (1950)

Minä tunnustan - I confess (1953)

Vaarallinen Romanssi - North by Northwest (1959)

 

Muukalaisia Junassa

Onpa omituinen matka. Kaikki esiintyy pareittain. Tennistähti Guy (Farley Granger) vihaa uskotonta vaimoaan, ja salaperäinen Bruno (Robert Walker) vihaa isäänsä. Täydellinen tilanne leikkisälle ehdotukselle: Minä tapan sinun puolestasi, jos sinä tapat minun. Alfred Hitchcock korostaa ihmisluonnon kaksijakoisuutta. Mitä enemmän katsoo, sitä enemmän näkee. "Eikö olekin kiehtova suunnitelma?" kysyi jännityksen mestari usein itsekin. Suunnitelma on nyt kaksinverroin kiehtova, sillä Hitchcock jätti jälkeensä kaksi versiota tästä elokuvasta.

Alkuperäinen versio on kaikkien aikojen trilleriklassikko.
Hiljattain löydetty brittiläinen kopio "laajentaa hätkähdyttävästi Brunon koreilevaa ja psykoottista persoonallisuutta ja homoeroottista kiinnostusta Guyhin" (Bill Desowitz, Film Comment). Brunon salatun luonteen paljastuminen, klassiset kohtaukset (tennisottelu, karuselli) ja Hitchcockin takuuvarma jännitys tekevät tästä ykkösluokan junamatkan. "Ajaton elämys. Hitchcockin mestarillinen taidonnäyte, joka on myös herkullisen musta komedia" - Kevin Thomas, LOS ANGELES TIMES

Täydellinen Rikos - Dial M for Murder (1954)

Elokuva perustuu Frederick Knottin menestysnäytelmään.

Tony Wendice päättää tappaa vaimonsa (Grace Kelly) tämän rahojen ja syrjähypyn takia. Kun aie menee pieleen, hän kehittää nerokkaan varasuunnitelman...

Väärä Mies - The Wrong Man (1956)

Väärä mies on Alfred Hitchcockin ohjaama elokuva vuodelta 1956. Se perustuu tositapahtumiin ja kertoo miehestä, jota syytetään rikoksesta jota hän ei ole tehnyt.

Hitchcock ohjasi elokuvan tosielämästä löytyneen tapauksen pohjalta. New Yorkin Stork-klubilla esiintyneen muusikon kohtaloa selostettiin 1952 Life-lehdessä. Hitchcock kuvaa syvällisesti tilannetta, jossa väärä mies joutuu pidätetyksi ja syytetyksi.

Esirippu Laskee - Stage Fright (1950)

Nuori näyttelijätär Eve Gill (Jane Wyman, tuttu tv-sarjasta Falcon Crest) yrittää auttaa vanhaa ystäväänsä (Richard Todd), joka on sekaantunut kuuluisan näyttelijä Charlotte Inwoodin (Marlene Dietrich) aviomiehen murhaan. Gill epäilee Inwoodia oikeaksi murhaajaksi ja pestautuu hänen palvelijakseen. Soppaa sekoittaa murhaa tutkiva poliisi (Michael Wilding), johon Gill rakastuu. Vakoillessaan näyttelijää Gill saa uusia yllättäviä tietoja murhasta mutta joutuu samalla moniin vaarallisiin ja hupaisiinkin tilanteisiin.

Minä tunnustan - I Confess (1953)

Nuori pappi Michael Logan (Montgomery Clift) kuulee rippituolissa, kun hänen apulaisensa (O.E. Hasse) tunnustaa murhan. Papin vala estää Michaelia kertomasta murhasta poliisille eikä hän jousta periaatteesta, vaikka joutuukin itse murhan pääepäillyksi. Uskollisuus papinvalalle johtaa hänet ihmisten halveksimaksi ja syytettyjen penkille, mistä vasta oikean murhaajan sanat pelastavat hänet.

Vaarallinen Romanssi - North by Northwest (1959)

Cary Grant ja mestaariohjaaja Hitchcock yhdistävät voimansa neljättä ja viimeistä kertaa tässä upeassa vakoilujännärissä, jonka American Film Institute on nimennyt yhdeksi kaikkien aikojen parhaaksi amerikkalaiseksi elokuvaksi. Uusi digitaalinen kuvankäsittely ja uudelleen masteroitu Dolby Digital Stereo tarjoavat klassikkoseikkailuun parhaat mahdolliset mausteet. Grant esittää manhattanilaista mainospäällikköä, joka yhtäkkiä joutuu keskelle vakoojien (James Mason) ja vastavakoojien (Eva Marie Saint) temmellyskenttää. Päähenkilöä kidnapataan, lavastetaan syylliseksi murhaan, ajetaan takaa ja tietysti vainotaan myös ilmateitse yhdessä elokuvahistorian kuuluisimmista kohtauksista. Grant joutuu myös tutustumaan Yhdysvaltojen vanhoihin presidentteihin hyvinkin konkreettisella tavalla kiipeillessään Mount Rushmoren jylhillä kallioilla (kuvauksissa käytettiin studiolavasteita). Jännityksen Mestari pelaa jälleen kovilla panoksilla, ja katsoja räjäyttää pankin.

Ohjaus: Alfred Hitchcock

Näyttelijät:
Grace Kelly
Cary Grant
Marlene Dietrich

 

Valmistusvuosi: 1950-1959

Kesto: Yli 10 tuntia + bonukset

Kuva: 1.37:1 / Anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti - Dolby Digital 

Tekstitys: Suomi, englanti, ruotsi 

---------------------------------------------------------------------------------------

Taistelutoverit / Band of Brothers - The Complete Series DVD Steelbox

Stephen E. Ambrosen bestselleriin perustuva Taistelutoverit kertoo Yhdysvaltain armeijan 101. laskuvarjodivisioonan 506. rykmentin E-komppanian tarinan. E-komppanian veteraanien haastatteluista, sotilaiden päiväkirjoista ja kirjeistä koottu Taistelutoverit kertaa näiden miesten sotataipaleen, johon mahtuu uskomattomia urotekoja ja kaiken lamauttavaa pelkoa. He olivat eliittikiväärikomppania, joka hyppäsi laskuvarjoilla Ranskaan Normandian maihinnousun ensiaallossa. Nämä miehet taistelivat Ardennien metsässä ja valloittivat Hitlerin Kotkanpesän Berchtesgadenissa. Komppania kärsi 150 prosentin miehistötappiot sodan aikana; heidän taisteluistaan ja kohtaloistaan tuli osa unohtumatonta historiaa.

Ensiesitysvuosi
2001

Ohjaus
David Frankel
Tom Hanks

Käsikirjoitus
Stephen Ambrose
Erik Jendresen

Näyttelijät
Damian Lewis
Donnie Wahlberg
Ron Livingston
Matthew Settle
Rick Warden
Frank John Hughes
Scott Grimes
Neal McDonough
Rick Gomez

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.KEITTIÖ YLÄKAAPPI

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 9 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

160 € Sulkeutuu 103 vrk 9 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.