Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pehmeäkantinen (vienoa lukutaitetta päädyssä)
533 sivua

Stephen King: Naisen Raivo
Toinen painos
Tammi 1999
alkuteos: Rose Madder (1995)

Neljätoista vuotta Rose Daniels on elänyt painajaismaisessa avioliitossa, miehensä järjettömän väkivallan uhrina. Eräänä aamuna hän havahtuu nähdessään veripisaran lakanassaan. Silloin hän lähtee. Hän nostaa rahaa miehensä pankkikortilla ja ostaa bussilipun isoon kaupunkiin, mistä Norman ei häntä löydä.

Vieraassa kaupungissa hän aloittaa uuden elämän, ja hänelle alkaa tapahtua mukavia asioita. Yksi niistä on Bill Steinerin tapaaminen, ja kirpputoritaulun löytäminen toinen. Taulu ei ehkä ole suurta taidetta, mutta se sopii täydellisesti hänen uuteen yksiöönsä ja jotenkin se tuntuu tarvitsevan häntä yhtä paljon kuin hän sitä.

Rose ei kuitenkaan voi olla vilkuilematta taakseen, ja siihen hänellä on hyvä syy. Hänen miehensä on poliisi, jolla on pedon vaistot. Hän tietää miten ihmisiä etsitään. Raivoissaan rithuvasta Normanista tulee miltei tarumainen hirviö, joka levittää ympärilleen hyytävää kauhua.

Jotta Rose selviytyisi voittajana, saisi mahdollisuuden elää uljaassa uudessa maailmassaan, hänen on astuttava sisälle omaan taruunsa, rakkaan taulunsa maailmaan, ja muututtava aivan toiseksi naiseksi, jollainen hän ei ikinä uskonut voivansa olla.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 16:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.