Kuvaus

VANHAA SUOMALAISTA ASAN TURUSSA VALMISTETTUA STEREOTA. RADIO, LEVYSOITIN JA KASETTIDEKKI JA VAHVISTIN YHDISTELMÄ. TIETÄÄKSENI VUODELTA 1976.

LEVYSOITIN TESTATTU, TOIMII. TOIMINTALOGIIKKA ON KYL VÄLILLÄ VÄHÄN OUTO. AIKA HITAAT TOIMINNAT, VAATII JONKIN VERRAN KÄRSIVÄLLISYYTTÄ.START JA AUTO TOIMINTA EI TOIMI AINA AIVAN SAMALLA LAILLA.VÄLILLÄ VOI JOUTUA VETÄSEEN PAR KERTAA ETTÄ KELKKA SIIRTYY LEVYN PÄÄLLE. PALUU AUTOMATIIKKA LEVYN LOPUSTA TOIMII. ESIM. KESKELTÄ LEVYÄ EI AINA TOIMI SAMALLA LAILLA. KELKKA PALAA, MUTTEI AINA LASKEUDU LUKITUKSEEN. MUTTA LUULEN, ETTÄ ON AINA TOIMINUT NOIN. VOI MYÖS OLLA KÄYTÖN PUUTETTA. 

SELLASEN HUOMASIN MYÖS, ETTÄ AUTOMAATILLA STARTATESSA LEVYLAUTANEN EI AINA PYSÄHDY, VAIKKA LEVYVARSI PALAUTUU LEVYN LOPUSTA LEPOTILAAN TELINEESEEN. KUN VARREN NOSTAA HISSIKYTKIMELLÄ JA KULJETTAA KÄSIN LEVYN PÄÄLLE,  LASKEE ALAS JA SOITTAA LEVYN  LOPPUUN NIIN SILLOIN KUN ÄÄNIVARSI PALAUTUU ALKUUN NIIN AINA MYÖS LAUTANEN PYSÄHTYI JA TOIMINTA OLI OK KUNNOSSA. 

PYSÄHTYY KYLLÄ AINA KUITENKIN STOP ASENTOON KYTKIMEN LAITTAMALLA. PIDÄN KUITENKIN LEVARIN TOIMINTA LOGIIKKAA AIKA OUTONA. 

HYVIN LEVARI KUITENKIN LEVYT SOITTAA JA ON MIELESTÄNI AIVAN OK KUNTONEN.

KASETTI PUOLI TOIMII JOPA 90 MINUUTIN KASETILLA. KELAUKSET EI TOIMI KUMPAANKAAN SUUNTAAN MILLÄÄN KASETILLA, EI JAKSA PYÖRITTÄÄ KELAUSTA. PLAY PUOLI TOIMII ONGELMITTA. KASETTIDEKIN KANSI EI OLE OIKEIN ISTUVAN NÄKÖINEN, ALKUPERÄISTÄ LAATUA KUITENKIN, EHKÄ MUOVI VÄHÄN ELÄNYT. IRROITETTAVISSA. 

RADIOPUOLI TOIMII.

BACK / TAKAKAIUTIN PUOLI EI TOIMI. ELI FRONT/ETUKAIUTIN PUOLI AINOASTAAN TOIMII.  

VIRTAKYTKIN TOIMII VÄLILLÄ JA VÄILLÄ NAPPI JÄÄ SISÄLLE. RÄVÄKÄSTI NAPSAUTTAMALLA YLEENSÄ TOIMII. LAITAN JOHTOON KEINUKYTKIMEN VIRTOJEN KATKAISUA VARTEN. 

LAITE ON VANHA VUODELTA 1976, JOTEN VARMASTI KÄYTÖNJÄLKEÄ LÖYTYY. 

STEREO JA POWER VALO NÄYTTÄÄ OLEVAN AINAKIN PIMEÄNÄ, VOIPI OLLA MUITAKIN POLTTIMOJA PALANUT

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 10 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39 € Sulkeutuu 19 vrk 10 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
30.12. klo 18:37

Voipi olla myös eräs ongelma Din-liitin taka-paneelissa harvinainen nykyisin niin kuin niihin käyvät pistokkeet.

30.12. klo 19:49

Kaiuttimet liitetään kaksinapaisella liittimellä. 5-napaisella DIN liittimellä liitetään laitteeseen ulkopuolisia lisälaitteita, jos niitä tarvii.