Kuvaus

Todd Solondz on hirtehishumoristi parasta laatuaan. Hänen aikaisempi mestarisuosituksensa oli elokuva "Happiness" (Onni), eivätkä raja-aidat tässäkään elokuvassa kaadu yhtään sen vähempää - päinvastoin. Tällä kertaa Solondz heittää kehiin fiktiota ja feikkidokkaria samanaikaisesti sekä käsittelee varmalla otteellaan, poliittisesti epäkorrektilla tavalla ja armottoman huumorin siivittämänä herkkiä aiheita, kuten uskontoa, seksiä ja rasismia.

1. Harhakuva
Sen jälkeen kun Scott voitti Pulitzer-palkinnon, hänestä tuli julkkis yliopistolla, jossa hän opettaa kirjallisuutta. Scott käyttää asemaansa hyväkseen vietelläkseen nuoria naisopiskelijoita ja pyrkii löytämään konkreettista luovuutta näiden pöksyistä. Sitten hän kuitenkin pudottaa nämä pikaisesti maan pinnalle ja nöyryyttää heitä julkisesti! Kannattaa nuolaista ennen kuin tipahtaa..

2. Todellisuus
Scooby on yksi monista Hing-School-opiskelijoista, mutta hänellä on vahva usko tulevaisuuteen. Hän on varma, että maine ja kunnia sekä rikkaudet ja kauniit naiset odottavat häntä kulman takana nyt, kun hänet on valittu dokumenttielokuvan pääosaan. Toisin käy - hänen tylsää elämäänsä tarkastellaankin suurennuslasin alla ja kaikki heijastetaan valkokankaalle!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 20 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 112 vrk 20 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.