Kuvaus

Nyt on aika herätä! Strategia kuolee organisaatioissa, jos emme anna itsellemme lupaa innovoida uusia tapoja tehdä strategiasta elävä.

Tämä kirja on tarkoitettu niille johtajille, jotka uskovat, että me tarvitsemme herätystä, jos haluamme liittää strategiaan sellaiset asiat kuin yksinkertaisuus ja innostus - voidaksemme tehdä tulevaisuudessa menestyksekästä bisnestä. Se on tarkoitettu Sinulle, joka haluat herättää organisaatiosi siihen, että strategian pitää olla muutakin kuin hyvä vitsi, kuollut paperi tai vuosittainen harjoitus.

Tämän kirjan strategiana on ihminen, yksinkertaisuus ja ymmärrys. Se kertoo, miten strategia voi olla innostuksen ja inspiroinnin lähde, miten brandi voi toimia strategian toteutuksen välineenä, miten strategian ja brandin avulla voi taistella ihmisten mielistä ja sydämistä ja miten ihmiset saadaan "hengittämään" strategiaa. Se kertoo esimerkein, mikä on tunnelman merkitys strategian toteutukselle, miten strategia kuuluu ihan kaikille ja millaista strategiatyö saattaa olla tulevaisuudessa - vaikka vuonna 2020. Se kertoo, milloin strategia on kuollut ja milloin elävä, ja miten herättää se henkiin tai tappaa lopullisesti.

Kirja tuo esille uusia näkökulmia strategiaan: se kyseenalaistaa, väittää, perustelee ja haastaa - ja uskoo tulevaisuuteen. Eläköön tulevaisuus!

Helena Åhman on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori ja johtoryhmien sparraamiseen erikoistuneen Hunting Minds Oy:n toimitusjohtaja. Jyrki Runola on työskennellyt strategisen markkinoinnin tehtävissä ja toimii nyt Lähi-Idässä Nokia Oyj:n palveluksessa tehtäväalueena yhteistyökumppanisuhteet.

Asiasanat: strategia brandit johtaminen yritysstrategiat tulevaisuusstrateginen-johtaminen 

Kovakantinen. Edita. 2006. ISBN-13: 9789513745561, ISBN-10: 9513745562

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 8 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 19 vrk 8 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.