Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään:
- 2 kappaletta asianmukaisen paksulle mdf-levylle liimattuja täysikokoisia Astroturf-kenttiä. Nämä olivat aivan vaaterissa ainakin pre-covid aikaan. Näiden uusien turnaustason kenttämateriaalien pintahan on sellaista, että pienemmät kevyet pallot (joita Suomessa hitailla säännöillä pelatessa on uskonnollisen ekumeenisesti käytetty) saattavat kiertää pinnan nurmen vaikutuksesta. Käytetty useissa liigoissa, mutta hyvässä kunnossa. Säilytetty aina pystyssä sisätiloissa. Levyt ovat muistaakseni 160 cm pitkiä ja alle metrin leveitä. "Aidaksi" on niitattu vaahtomuovisuikaleet. Ne on helposti ja siististi poistettavissa.
- 2 kappaletta vanhoja 60140 lw-joukkuelaatikoita, joissa on noin 10 joukkueellisen verran pelaajia, joista 5-6 täysiä hyväkuntoisia lw-jengejä (vähintään 4 minttiä). Loput puuttellisia. Yksi vanhempi tasapohjainen hw valuvikoineen. En nyt ihan varma ole termeistä enää, mutta tämä saattoi olla walker-jengi? Tämän joukkueen pelaajat runsaasti liimattuja ja katkeiluherkkiä. Laatikoista puuttuvat vanhat maalit, mutta kulmalippuja on sekä jotain bonuksia kuten vaikka tv-kuvaaja -figuuri löytyy.
- Palloja: puolen tusinaa painavia Adidas-pikkupalloja, pieni kolmen pallon pussi pieniä ruskeita painavia palloja sekä ainakin yksi iso vanha kevyt pallo. Laatikoiden kätköistä voi löytyä muitakin palloja, joskus oli jopa kevyitä vanhoja palloja, mutta voi olla että ne olivat vain lainassa.
- 2 paria maaleja. Toinen pari on kevyempi laadukas moderni metallimaalipari (kuvassa vanhojen maalien laatikossa) ja toinen on turnaustasoinen Pegasuksen maali.
- Uudempia joukkueita laatikoissaan on 8. Suurin osa Newcastleja tai Newcastleksi maalattuja (Derbystä, Udinesesta tms). Myös PSG, Blackburn ja Croatia. Suurin osa on Zeugon hw-joukkueita, mukana ainakin yksi hyvä Newcastle 3D-joukkue (muistaakseni tuo "Subbuteo"-laatikossa oleva on vastaava base) ja tuo yksi on joku oudompi matkamuistolelu. Nämä jengit sopivat aloittelijoillekin paremmin kuin nuo vanhat kaatuilevat valuvikaiset murokulhot.

Jossain oli myös subbuteozine tai pari, mutta en toistaiseksi vielä löytänyt...

Vain nouto Helsingistä Vesalasta Mellunmäen metroasemalta jokunen sata metriä. Maksu käteisellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
150 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 12:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.