Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suden Vuosi   (DVD)   uusi ja muoveissa.
 

Sari on lahjakas kirjallisuuden opiskelija, joka näyttää ulospäin tyynen hallitulta ja itsevarmalta. Naiset kadehtivat kaunista ja älykästä Saria, miehet ihailevat kaukaa samoista syistä. Sarin sisällä vaanii kuitenkin peto, joka eristää hänet muusta maailmasta. Sari sairastaa epilepsiaa, pelättyä, usein mystisenä pidettyä tautia. Uusien kohtausten pelko pitää hänet varuillaa koko ajan.

Kun Sari kohtaa Mikko Gromanin, yliopistolla työskentelevän vanhemman yleisen kirjallisuustieteen dosentin, hän tunnistaa Mikossa saman ulkopuolisuuden. Omissa monimutkaisissa ajatusmaailmoissaan liitelevä Mikko on kotonaan vain 1800-luvun runouden parissa. Tämän päivän suorituskeskeisessä maailmassa tietokoneiden ja kamerakännyköiden keskellä Mikko on outo lintu.

Sari löytää Mikossa vertaisensa, mutta ulkopuoliset näkevät vain kaksi ihmistä, jotka eivät mitenkään sovi yhteen. Suden vuosi on elokuva kielletystä rakkaudesta ja omien pelkojen voittamisesta.

 


Ohjaus: Olli Saarela

Pääosissa: Krista Kosonen, Kari Heiskanen, Ville Virtanen, Katariina Kaitue, Kristiina Halttu, Jukka Puotila


Kesto: 1h 36min

Tekstitys: Englanti , Ranska, Ruotsi, Suomi


Extrat: Kirjailija Virpi Hämeen-Anttilan kommenttiraita, Tuottaja Ilkka Matilan ja Olli Saarelan kommenttiraita, The Ordes musiikkivideo, Trailereita


R2

K-13

Suomijulkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.11.2018 10:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.