Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suhdepeliä (Two Can Play That Game, 2001)

Egmont Entertainment -vuokrajulkaisu

"Parisuhde kaikkine kiemuroineen on jälleen suurennuslasin alla tässä erilaisessa komediassa, jossa kaiken maailman juonittelu ja konnankoukut seuraavat toinen toista! Tämän hetken seksikkäin ja valovoimaisin tähtikaarti - VIVICA A. FOX ("Independence Day", "Batman ja Robin"), MORRIS CHESTNUT ("The Brothers", "Boyzn the Hood"), ANTHONY ANDERSON ("Big Momma's House", "Exit Wounds") ja GABRIELLE UNION ("The Brothers", "Anna Palaa") - ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun.

Shane Smith (FOX) on kaunis uranainen, joka on tottunut saamaan tahtonsa läpi. Poikaystävä Keith (CHESTNUT) on ja pysyy Shanten talutusnuorassa, sillä nuori nainen hallitsee parisuhdepelin kaikki temput. Shanten ystävätkin kääntyvät neuvokkaan naisen puoleen ihmissuhdeasioissa. Mutta mitä tpaahtuu kun Keithin silmä alkaakin vaeltaa luvattomille vesille.

Shante ei todellakaan aio jäädä tuleen makaamaan, vaan kehittää Kymmenen Päivän Suunnitelman poikaystävän palauttamiseksi takaisin ruotuun (s.o. polvilleen). Mutta Keithilläkin on jokunen kortti hihassaan. Shante huomaa, että hän haluaa pitää poikaystävänsä rinnallaan ja samalla säilyttää ystäviensä kunnioituksen!" (takakansiteksti)

Kuva: 1.85:1 / 16:9
Ääni: englanti - 5.1
Tekstitys: suomi, ruotsi...

Ekstrat:

-Ohjaajan kommenttiraita
-Kooste: "First Time at Bat"
-Kooste: "Surviving the Batte of the Sexes"
-Kooste: "Vivica A. Fox - Makes Her Move"
-Filmografioita
-Musiikkivideo ("Nothing in this World")
-Trailer
-Kahden muun elokuvan trailerit

Kunto: Hyväkuntoinen kansipaperi ilman tarranjämiä tai vastaavaa. Levyssä naarmua / hiusjälkeä. Ei vaikuta toistoon eikä tarkistusohjelma CDCheck löytänyt siitä virheitä.

Huom. 2 normaalia DVD:tä/blu-raytä kulkee samalla postimaksulla. Katso muut elokuvakohteeni tästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 19:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.