Kuvaus

Suitsukehiiltä käytetään muunmuassa suitsukepihkan ja irtosuitsukkeiden polttamiseen. Suitsukemaljan ritilälle laitettuna et tarvitse hiekkaa, vaan voit polttaa irtosuitsukkeita hiilellä, suoraan ritilällä.  Hiilipalan pohjat ovat koverrettu, jolloin ilma pääsee antamaan happea tulelle ja kuppimaisessa hiilipalassa yriisuitsukkeet pysyvät hyvin. Sopii kaikkien kiinteiden suitsukkeiden polttamiseen - kuten hartsit, pihkat, yrtit, arabialaiset suitsukkeet. Sytytä hiili ja laita se kuumuutta kestävään astiaan. Anna hiilen kuumeta hetken ennen kuin ripottelet suitsuketta päälle. Paloaika noin tunti. Sopii myös juhlatilan suitsuttamiseen.

Toisessa kuvassa olevat Upea kuninkaan sininen suitsukekulho ja yrttisuitsuke purkit eivät kuulu kauppaan mukaan, vaan on myynnissä sivullani muualla.

Kaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä tuotteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä on uusi tuote. Yhdistelen postimaksuja.

Avainsanoja: boheemi, klassinen, itämainen, katso myös muut tuotteeni kuten kirjoja; psykologiaa, rajatietoa, Steiner, eurytmia, muotopiirustus, värioppia, väriterapiaa, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, astrologia, heilureita, jooga, tingshat, sormisymbaalit, fengshui, numerologia, suitsuke, yrttisuitsuke, mantranauhoja, mala, rukousnauha ym

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 20 vrk 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.