Kuvaus

TEKIJÄ: N. V. Hersalo (I ja II osat) ja Hannes Raikkala (III osa)

TEOKSEN NIMI:

Suojeluskunnan historia - osa I - Puolustustahtoinen kansa - kolmas painos

Suojeluskunnan historia - osa II - Puolustuskelpoinen kansa - toinen painos

Suojeluskunnan historia - osa III - Kamppaileva kansa - ensimmäinen painos

Kustantaja: Hata Oy
Painos:
Painovuosi:
Sivumäärä: I-osa = 582 ja karttaliite, II-osa = 564 ja karttaliite, II-osa = 472 ja karttaliitteitä.
Sidostyyppi: Kovat, upeat kannet, jotka on suojattu parisilla kansilla, jotka ovat kulahtanee. Ne voi halutessaan heittää kuuseen.
Muuta: Kirjasarja, joka alkaa olla nykyisin harvinaisuus. Runsas kuvitus, asiantuntevasti kirjoitettu pala Suomen historiaa, jonka jokaisen pitäisi osata.

KIRJASTO - LÄNSI ALAHYLLY - K

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.


Ilmainen www-laskuri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

32 €
Sulkeutuu 111 vrk 23 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 111 vrk 23 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.