Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hilmanpäivät (1954)

Pieneen kirkonkylään saapunut nuori tuomari Heikki esitellään paikkakunnan silmäätekeville osuuskaupanhoitajan kutsuilla. Kutsujen päätyttyä Heikki lähtee saattamaan postineitiä ja apteekkineitiä, jotka molemmat ihastuvat tulokkaaseen. Heikki ja postineiti päätyvät vanhan tuomarin taloon, jossa Heikki asuu alivuokralaisena.

Tuntematon sotilas (1955)

Kesä 1941. Itäsuomalaisen varuskunnan konekiväärikomppania siirretään rajan pintaan. Seuraavana aamuna miehet heräävät tykkien jylinään – sota on alkanut. Suomalaiset joukot hyökkäävät ja etenevät nopeasti rajan yli. Vähälukuisina ja huonosti varusteltuina he taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan.

Rakas lurjus (1955)

Arkistonhoitaja Aapeli (Edvin Laine) on kärttyisä vanhapoika, joka ei voi sietää naisia. Hän asuu yhdessä veljenpoikansa, eronneen Jussin (Joel Rinne) kanssa. Miesten elämä mullistuu kertaheitolla kun heidän on vastoin tahtoaan otettava alivuokralainen.

Juha (1956)

Juha on Suomen Filmiteollisuuden ensimmäinen värielokuva. Uhtuan Shemeikka tulee Juhan taloon ostamaan viljaa ja alkaa liehitellä talon nuorta Marjaa.

Suomen Filmiteollisuuden parhaat -kokoelmasarjaan on kerätty parhaita yleisön rakastamia elokuvia yhtiön kunniakkaasta historiasta. Vuonna 1933 perustettu Oy Suomen Filmiteollisuus (SF) tuotti lähes 240 pitkää elokuvaa. yhtiön palveluksessa toimivat melkeinpä kaikki Suomen keskeisimmät elokuvaohjaajat Edvin Laineesta Matti Kassilaan. SF:n tuotantotoiminta loppui vuonna 1963, ja vuonna 1965 yhtiö haettiin konkurssiin.

 

UUSI,MUOVEISSA

 

18

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2018 15:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.