Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VIHDOINKIN HÄÄYÖ / ÄNTLIGEN BRÖLLOPSNATT (1957, 1 h 12 min).

Pentti ja Elina Salonen järjestävät kutsut 5-vuotisen hääpäivänsä kunniaksi. Vieraiksi on kutsuttu entinen nyrkkeilijä Teemu Järvinen ja tämän vaimo Ann-Mari, joka työskentelee muotitalossa. Ann-Marin maljapuhe nostaa esiin vuosien takaiset tapahtumat jolloin naiset viettivät yhteistä kesää Helsingissä. Silloin ei ollut vielä aviomiehiä, mutta romansseja riitti, ja niistä on jokaisella omat muistikuvansa.

Rooleissa: Heidi Krohn, Marjatta Kallio, Pentti Siimes, Matti Oravisto, Åke Lindman.

Ohjaus: Aarne Tarkas.

 

MINKKITURKKI / MINKPÄLSEN (1960, 1 h 27 min).

Eläkelaitoksen pääjohtaja lahjoittaa minkkiturkin syntymäpäivälahjaksi rakastajattarelleen, joka vie sen panttilainaamoon. Naisen aviomies työskentelee tarkastajana samassa eläkelaitoksessa ja hänellä taas on suhde toimiston sihteerin kanssa. Aarne Tarkaksen kepeässä seurapiirikomediassa minkkiturkki vaihtaa omistajaa tiuhaan tahtiin. Elokuvassa noudatetaan filosofiaa jonka mukaan rikkaat elävät rahalla, ja köyhät työllä, eikä vilppi ole vierasta kummassakaan kansanluokassa.

Rooleissa: Kaarlo Halttunen, Hillevi Lagerstam, Tommi Rinne, Leni Katajakoski, Veikko Linna, Toivo Lahti, Vuokko Docktare, Matti Ranin.

Ohjaus: Aarne Tarkas.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2024 19:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.