Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kari Uusitalo ym. (toim.): Suomen kansallisfilmografia 1: 1907-1935 (690 s., 2. painos, Edita Prima Oy, Helsinki 2002). Teos on täysin uutta vastaavassa kunnossa lukuunottamatta omistuskirjoitusta etukannen takapuolella. Kirja painaa n. 1,8 kg.


Suomen kansallisfilmografia on teossarja, joka taltioi suomalaisen kokoillan elokuvan historian vuodesta 1907 nykypäivään. Täsmällisten ja laajojen tuotantotietojen, sisältöselosteiden, lehdistöarvioiden, esseiden ja erilaisten kommenttien avulla kansallisfilmografia rakentaa perusteellisen kokonaisesityksen aiheestaan. Kaikki elokuvien valmistamiseen osallistuneet henkilöt, tuotanto- ja materiaalitiedot sekä katsojaluvut on mainittu. Mukana on paljon tilastollisestikin kiinnostavia tietoja. Kansallisfilmografia on runsaasti kuvitettu, edustava tietokirjasarja ja korvaamaton hakuteos kaikille kotimaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Ensimmäinen osa koostuu vuosina 1907-1935 ensi-iltansa saaneista 115 elokuvasta. Kotimaisen elokuvan historiassa nämä vuodet merkitsivät pioneeriaikaa.


HUOM! Katso myös muut myymäni teokset/tavarat ja yhdistä samaan toimitukseen. Postitoimituksen hinta määräytyy suoraan paketin painon ja halvimman toimitustavan mukaan (http://www.posti.fi/hinnatjaohjeet/) enkä veloita pakkausmateriaalista lainkaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.6.2021 13:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.