Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Sakari Toiviainen et al. (toim.) : Suomen kansallisfilmografia 12 - 1996-2000

Suomen kansallisfilmografian kahdestoista osa kattaa 1990-luvun loppupuolen vuoteen 2000 saakka ja sisältää tiedot 1996-2000 ensi-iltansa saaneista 95 elokuvasta. Vuosikymmenen puolivälissä alkoi taloudellinen nousukausi, joka heijastui myös kotimaiseen elokuvatuotantoon. Suomen elokuvasäätiö uudistui ja sen tukipolitiikka vahvistui ja vakiintui. Kehitys huipentui vuosien 1999-2000 menestystarinaan, jolloin suomalaisten elokuvien katsojaosuus nousi neljännekseen kaikista elokuvissakäynneistä, ja monet elokuvat saivat satojatuhansia katsojia.

Kauden nuoria esikoisohjaajia olivat mm. Jarmo Lampila, Aku Louhimies, Auli Mantila ja Olli Saarela. Näkyvimpiä elokuvia olivat olivat Kauas pilvet karkaavat, Säädyllinen murhenäytelmä, Kuningasjätkä, Poika ja ilves, Rukajärven tie, Häjyt sekä Kulkuri ja joutsen.Painovuosi: 2005
Painos: 1.
Sivumäärä: 866
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti

Varastopaikka: 38 

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, missä kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
tai
Sulkeutuu 75 vrk 12 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 75 vrk 12 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.