Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Kari Uusitalo et al. (toim.): Suomen kansallisfilmografia 5 - 1953-1956

Suomen kansallisfilmografian viides osa koostuu vuosien 1953-1956 aikana ensi-iltansa saaneista 102 elokuvasta. Se oli liukuhihnatuotannon, rillumarein ja Pekka Puunpään, mutta samalla Tuntemattoman sotilaan ja ensimmäisten värielokuvien aikaa.

Tuolloin valmistuivat monet suomalaisen elokuvan klassikot kuten Matti Kassilan Sininen viikko ja Elokuu sekä Erik Blombergin Kun on tunteet ja Kihlaus.

Painovuosi: 2002
Painos: 2.
Sivumäärä: 575
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 477

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, missä kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.2.2018 17:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.