Kuvaus

Tekijät: I: eversti V E. Tuompo, everstiluutnantti Heikki Nurmio, komentajakapteeni Lauri Kopio ja luutnantti R. W. Palmroth ja II: Majuri K. E. Levälahti ja johtaja Fanni Luukkonen. Toimittaja Felix Jonasson.

Teos: Suomen puolustustoimat - I. armeija ja II. Suojeluskuntajärjestö

Jakaja:  WSOY

Vuosi: 1931

Painos: 2

Sivuja: 416

Muuta: Kovat nahkaselkäiset kannet. Kansissa kulumaa ja ajan tuomaa patinaa. Runsas kuvitus. Sanoisin, että kokonaisuutena erittäin hyvässä kunnossa. Ei ole montaa kertaa lueskeltu.

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista postin tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 45 vrk 16 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 45 vrk 16 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.