Kuvaus

nidottu, erinomaisen kuntoinen

ehkäpä jopa lainaamaton ?? kirjaston 

muovitettu poistokirja v 2014 sivuja 158

Kirja kertoo miten ja miksi Vancouverin suomalaiset sotaveteraanit taistelivat Suomen sodissa. Ainutlaatuinen ulkosuomalainen projekti kuvaa tragediaa ja toivoa – sodan seuraamuksia niin yksilön kuin kansakunnankin tasolla. Se on historiallinen kuvaus viimeisistä toisen maailmansodan veteraaneista ulkomailla. Kirja etsii myös vastausta kysymykseen, miksi niin monet veteraanit muuttivat pois Suomesta. Vaikuttiko sota jotenkin siihen? Vastaukset ovat olleet hyvin yllättäviä. Kirja antaa myös tuntumaa elämästä Kanadassa.

Rintamalta Länsirannikolle dokumentti on kulttuuriteko, sillä se kertoo muistojen elinvoimaisuudesta vuosikymmenestä toiseen. Dokumentti on muistutus siitä, että lapsuuden ja nuoruuden kotiseutu elää ikuisesti ihmisen mielessä. On hämmästyttävää todeta, kuinka suuri merkitys suomalaisuudella ja sotamuistoilla on ollut näille ihmisille – Mika Kulju, tietokirjailija, teoksen Raatteen tie kirjoittaja.

hakusana, talvisota, jatkosota,leena kelly,vancouver,siirtolaiset, molotovin coctail,karjalan evakot.tornion taistelut,kanada.sotaveteraanit

HYLLY 8

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 21 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 108 vrk 21 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.