Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Antiikki-, myöhemmin Glorian Antiikki ja vuodesta 2015 lähtien Antiikki & Design -lehti on Suomen kattavin keräilyyn, antiikkiin sekä erilaisiin kokoelmiin perehtynyt korkeatasoinen tieto/ammattijulkaisu maassamme. Se on ilmestynyt vuodesta 1993 lukien. Sen ilmestymisen aikana on sen numeroissa esitelty kaikki oleellinen kuvitettuna sekä asiantuntija-artikkelein mitä keräilyssä ja museokokoelmaissa on ollut ja tapahtunut Suomessa ikinä: taidelasi, taidekeramiikka, antiikki, taide, taideteollisuus, keräily, yksityiskokoelmat, museokokoelmat, militaria, aihekohtaiset kokoelmat, valaisimet, muovihuonekalut, numismatiikka, huonekalut ja tyylisuunnat, arvoesineet, korut, olympia, erikoisuudet jne.

Nyt tarjolla ainutlaatuinen kokoelma näitä lehtiä vuosien 1993 (ensimmäinen numero) – 4/2020 väliltä, yhteensä 151 numeroa. Ensimmäisestä ilmestyneestä 90 numerosta puuttuvat numerot vain 5, 82, 84 ja 90 - en kyllä ymmärrä miksi. Kaikki muut numerot ovat tallella – yhteensä 86  kpl.

2013-2019 kaikki numerot kuuluvat mukaan sekä vuodelta 2020 numerot 1-4. Yhteensä 65 kpl

Yhteensä lehtiä on yhteensä 151 kpl. Lehdet ovat siistejä ja täydellisiä, ei merkintöjä, luettu 1-3 kertaa ja sen jälkeen säilytetty kirjastokaapissa.

Asianomaista tietomäärää on mahdoton saada netistä mitenkään sillä suurinta osaa kaikesta lehtien tiedosta/kuvista ei sieltä löydy etsimälläkään – puhumattakaan että sen löytäisi ammattimaisesti kirjoitettuna, kuvitettuna juttuna tai juttusarjana. Lehti on maamme kaikkien aikojen tasokkain alan lehti ja kiistaton asiantuntijajulkaisu, jonka toimittamiseen on alusta asti osallistuneet maamme parhaat taidehistorioitsijat, asiantuntijat, keräilijät, museot, antiikkikauppiaat, tiedemiehet sekä huutokaupanpitäjät.

Meillä ei polteta tai ole lemmikkejä. Myydään mielellään yhdelle ostajalle kokonaisuutena.

Nouto turvallisesti ovensuusta tai lähetys +20e kahtena lähetyksenä, painoa kirjastolla on noin 30 kiloa.

hakusanoja: Wirkkala, Sarpaneva, Weckström, Hongell, Jung, Jäderholm-Snellman, Gardberg, Toikka, Hopea, Tynell, Franck, Nyman, Brummer, Karhula, Iittala, Riihimäki, Nuutajärvi, Kauklahti, Kumela, Jacobino, Carlson, Käppi, Okkolin, Osol, Salmenhaara, Kaukoranta, Zink, kupittaa, Arabia taideosasto, Bryk, Kaipiainen, Muona, Schilkin, Lybeck, Finch, Thesleff, peili, sinetti, tina, kupari, messinki, barokki, jugend, talonpoikais, biedermeier, rokokoo, kustavilainen, empire, uusrokokoo, funkis, bauhaus, art deco, modernismi, vintage, Jansson, muumi, Aalto, Kyöstilä, Saarinen, Thynell, Johansson-Pape, Tapiovaara, Blomstedt, Hiort af Ornäs, Artek, Nukki, Haimi, Kukkapuro, Aarnio, Avarte, Taito, Itsu, Valinte, Aarikka, Marimekko, Vuokko, Korhonen, purkkakuva, kahvipakettikuva, sikarikääre, aito matto, postikortti, puupiirros, netsuke, miekka, hukari, pistin, puukko, tussari, kindzal, kunniamerkki, epoletti, jetoni, puhdetyö, kultakolikko, virhepainama, ryijy, Simberg, käsityön ystävät, peltilelu, Meissen, Popov, Gardner, Kuznetsov, Lomonosov, Keisarillinen posliinitehdas, Alma Pihl, Royal Copenhagen, Royal Doulton, Sevres, Faberge, Tiffany, Rolex, automaatti, sukeltajankello, Omega, chronometer, vetokello…. Se mitä et löydä näistä niin siitä ei ole vielä juttua Suomessa tehtykään.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

200 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2021 9:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.