Kuvaus

Ok-kuntoisia kovakantisia teoksia yhteensä 3 kpl. Osat II ja III ovat yhteisniteessä. Kansissa on kulumaa, mikä ei iän huomioonottaen ole kovin yllättävää. Karttaliitteet osien II & III välissä ovat hieman kulmistaan kärsineet, sillä ne ovat varsinaista tekstiosaa leveämpiä ja "roikkuvat" siksi osaksi kansien ulkopuolella.

Osa I: Valmistelut ja esihistoria. Painovuosi 1921.
Osa II: Sodan puhkeaminen ja rintaman muodostuminen. Painovuosi 1922. Osa III: Etelä-Suomen ja Ahvenanmaan tapahtumat. Painovuosi 1922
Osa IV: Aika Valkoisten yleisen hyökkäyksen alkuun. Painovuosi 1924.

Näiden tiiliskivien tärkeintä antia on näkökulma. Ne ovat häpeämättömästi voittajan näkökulmasta (Vapaussota). Monessa kohtaa sodan hävinneestä osapuolesta puhutaan venäläisinä tai ryssinä ja sen jälkeen saatetaan mainita "punaiset" tai "punaryssät" erikseen.

Nykymaailmassa rivien välistä on helppo lukea uudestaan esim. seuraava kappale:
"Punaryssien tappiot olivat luonnollisesti suuret. Niitä ammuttiin pistooleillakin, ja veren punaamat taistelukentät antavat siitä hyvän todistuksen."

Ostaja noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja 9 euroa, jolloin toimitus postitse pakettina. Kirjat painavat yhteensä n. 4 kiloa, joten mukaan mahtuu vielä 30+ kilon edestä muita myymiäni huutokohteita.

Ostokset voi maksaa myös paypal-tililleni.

Tästä linkistä näet myymäni kirjat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 9 vrk 15 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 9 vrk 15 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.