Kuvaus

SUOMI ERIKOISEURO 2 EUROA 2010 (SUOMALAINEN RAHA 150 VUOTTA) - SUOMEN MONETA

Erittäin hyväkuntoinen Suomen 2-euronen vuodelta 2010. Aiheena on Suomen oma raha 150 vuotta. Keisari Aleksanteri II vuoden 1860 rahajulistuksellaan suurruhtinaskunnallemmeomat markat ja pennit. Kolikko on Suomen Monetan omassa avaamattomassa pakkauksessa. Samassa pakkauksessa on Ranskan vuoden 2013 erikoiseuro PIERRE DE COUBERTIN. Rahat myydään pakkauksesta johtuen yhdessä.

"Aihe: SUOMEN OMA RAHA VUODEN 1860 PÄÄTÖKSELLÄ

"Kuvaus: Kolikon sisäosassa vasemmalla on tyylitelty Suomen leijona ja liikkeeseenlaskuvuosi 2010. Niiden oikealla puolella on rahapajan tunnus ja joukko numeroita, jotka kuvastavat eri kolikkoarvoja. Sisäosan alareunassa on liikkeeseenlaskijamaan tunnus ”FI”. Kolikon ulkorenkaalla ovat Euroopan unionin lipun 12 tähteä.

"PIERRE DE COUBERTIN

"Aihe: 150 vuotta nykyaikaisten olympialaisten perustajan ja Kansainvälisen olympiakomitean ensimmäisen puheenjohtajan Pierre de Coubertinin syntymästä

"Kuvaus: Kolikon sisäosassa oikealla on Pierre de Coubertin nuoruuskuva. Kuvan taustalla on tyylitellyt olympiarenkaat. Kuvan taustalla olevissa tyylitellyissä olympiarenkaissa on eri olympialajeja esittäviä hahmoja. Kuvan vasemmalla puolella on liikkeeseenlaskijamaan tunnus ”RF” ja sen alapuolella liikkeeseenlaskuvuosi 2013. Kolikon sisäosan yläreunaa myötäilee teksti ”PIERRE DE COUBERTIN”. Kolikon ulkorenkaalla ovat Euroopan unionin lipun 12 tähteä.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 11 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 50 vrk 11 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.