Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SUOMIROKKIA  3 (42 laulua rakkaudesta) on samannimisen, Poko Rekordsin julkaiseman, suositun kokoelmalevysarjan kolmas osa. Se julkaistiin vuonna 1999 ja on monen mielestä sarjan tasokkain kokoelma. Ks. kappale- ja artistilista alempaa.

Klikkaa artistin nimeä, niin saat lisää tietoa.

Levy on hyväkuntoinen. Kun maksusuorituksesi näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

Kappalelista:

CD1:

Popeda: Tahdotko mut tosiaan Dingo: Sinä ja minä Ultra Bra: Sinä lähdit pois : Laulu rakkaudelle Pelle Miljoona & 1980: Tahdon rakastella sinua Nylon Beat: Rakastuin mä looseriin J. Karjalainen: Hän Juliet Jonesin Sydän: Rakkauslaulu Topi Sorsakoski & Agents: Maailma ilman rakkautta Leevi and the Leavings: Itkisitkö onnesta Aknestik: Maailma on naisia puolillaan Korroosio: Hei hei hei Mamba: Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä Jussi Hakulinen & Yö: Päivänsäde ja menninkäinen Tuomari Nurmio: Ramona Dave Lindholm: Sitähän se kaikki on Hurriganes: My Only One Wolde Valdemar Punnala: Naulaan ja naputan Kari Peitsamo: Kauppaopiston naiset Costi: Jos arvostat mua BeeBee: Yö on kylmä

CD2:

SIG: "Vuosisadan rakkaustarina" Eppu Normaali: "Tahroja paperilla" Sielun Veljet: "Rakkaudesta" CMX: "Pelasta maailma" Pate Mustajärvi & Saara Soisalo: "Hei Paula" Tarharyhmä: "Rakkauslaulu" Miljoonasade: "Tulkoon rakkaus" Kauko Röyhkä: "Lauralle" Broadcast: "You Break my Heart" Martti Syrjä: "Uusi tyttö koulussani" Rauli Badding Somerjoki: "Nuori rakkaus" Ne Luumäet: "Mut mut jätettiin" Pojat: "Mari on förbi" Ilona: "Pojat" Moogetmoogs: "Klu klu (mua rakastatko?)" 4R: "Loving the Alien" James The Beaver: "One And Only Life" Juice Leskinen: "Kaksoiselämää" Pääesiintyjät: "Sua aattelen" Zero Nine: "Angel" Ismo Alanko: "Kun rakkaus on rikki"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.6.2024 23:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.