Kuvaus

Suomirokkia Trivia haastaa taatusti jokaisen suomirockin ystävän musiikkitietämyksen #suomirock #trivia #lautapeli

Mikäli olet halunnut mitata suomirock-osaamisesi, Suomirokkia Trivia tarjoaa siihen oivan tilaisuuden. Tarkoituksena on kiertää sarjakuvamaisen pirteä pelilauta vastaillen oikein lähes tuhanteen suomirock-aiheiseen kysymykseen. Pelilaudan ruutu osoittaa kysymyksen aikakauden 1970–2000-luvun väliltä. Vaikka rock-tietämys ei olisi pelaajilla hallussa, peliä voi tasoittaa kysymyksen ohittavilla jokeri-korteilla.

Pelin pakkauksessa on lisäksi DVD, joka sisältää tunnelmaa nostavia musiikki- ja videonäytteitä. Televisio- ja nuottiruuduissa pelaaja joutuu esimerkiksi tunnistamaan musiikkivideolta soittajia tai alkuperäisyhtyeen suomirock-versioinnin pohjalta. Videonäytteet kuitenkin toistuvat nopeasti, jolloin kysymysten selaaminen DVD:ltä hidastaa peliä. Kiireisille on tosin käytössä toimiva pikapelimuoto.

Suomirock-henkisyys on tavoitettu pelissä hienosti. Peli on tehty yhteistyössä levy-yhtiö Poko Rekordsin kanssa, mikä näkyy ja kuuluu upeasti kokonaisuudessa. Suomirock-innostusta lisäävät ääni- ja videonäytteissä Eppu Normaalin sekä Sielun veljien kaltaiset esiintyjät.

Kysymykset soveltuvat tasapuolisesti rockin eri ajan ja alalajien ystäville. Musiikin ohella ne käsittelevät esimerkiksi levyjen kansitaidetta ja bändien roudareita, mikä tekee kysymyksistä arvaamattoman monipuolisia. Ajoittain kuitenkin eksytään turhan kauas rock-aiheista, mikä tekee osan kysymyksistä haastaviksi.

Myös rock-käsite on pelissä ajoittain häilyvä. Pelissä on iskelmää ja pop-yhtyeitä läheneviä kysymyksiä, mikä nostattaa tiukimpien rockpoliisien niskavilloja. Toisaalta laajan musiikkiskaalan ansiosta pelistä voivat nauttia muutkin kuin rock-fanit.

Hyvän suomirockin soidessa pienet riitasoinnut unohtuvat nopeasti. Mikäli pelin laaja rock-käsite tai lievä hidastempoisuus DVD-levyn selailussa ei haittaa, Suomirokkia-trivia tarjoaa viihdyttävän ja musiikkitietämystä avartavan pelikokemuksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 23 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,99 € Sulkeutuu 99 vrk 23 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.