Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Erittäin harvinainen maailman laajuisestikin Reuters model 1201 monitori, ebayssä näyttää vain yksi olevan myynnissä ja siinäkin halkeamia tämä kuvan mukaisessa hyvässä kunnossa ja hyvä kuva.
Alphatronic PC myös toimii ja nämä olleet omistuksessani -80 luvulta lähtien kumpikin, Commodore 64 kasettiaseman olen nuorena modifioinut toimimaan tässä tietokoneessa ja myös olen rakentanut kuvassa näkyvän 5x8 led matriisin, kone on alunperin Saksan markkinoille olen siitä vaihtanut Y ja Z kirjaimien paikat vastaamaan meidän näppäimistöä, mukana on käyttöohjekirjasta Saksankielinen kopio nippu paperia, RF-modulaattori teki muistaaksen jo -80 luvulla kuvaputkitelevisioon aika kehnosti värit ja nyt kun kuvaputkia ei enään ole niin nykyajan televisioon näyttää tulevan vain harmaan eri tasoja, rf-modulaattorin kautta teksti on siis valkoista mustalla pohjalla kuten kuvassa, mutta tykkäsin jo silloin -80 luvulla enemmän tuosta Reutersin näytöstä.
Koneessahan on käyttöjärjestelmänä Microsoftin Basic versio 5.11 vuodelta 1983 ja tässä on jo itsessään historian siipien havinaa.
Mukaan tulee myös c-kasetilla SPT tekemä matopeli Super Wormer joka on ainoa maailmassa tässä koneessa tällä kasetilla, pelin tekijä löytyy edelleen tästä linkistä.
https://www.youtube.com/@DrSepe
Vain nouto jolloin voidaan todeta laitteiden toiminta ja sen kummempia takuitahan ei voi näin vanhoille antaa, mutta aina ovat toimineet kun laittanu välillä fiilistely mielessä virtoihin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
230 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 14:09
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.