Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Peli alkaa, kun Mario, Peach, Peachin pitkäaikainen taloudenhoitaja Toadsworth ja suuri joukko toadeja lentävät auringon syleilemälle lomakeskussaarelle nimeltä Isle Delfino. Saavuttuaan paikalle he huomaavat epäonnekseen, että jotakin on pahasti vialla.

Varjo-Mario, outo Mariota muistuttava henkilö, on sotkuillaan saastuttanut saaren ja aiheuttanut Shine Spritejen, saaren energialähteiden, katoamisen. Mario joutuu syntipukiksi väärin perustein ja lupaa puhdistaa saaren käyttäen apunaan F .L.U.D.D.:ia, Gadd Science, Inc. -yhtiön uusinta, vettä ruiskuttavaa keksintöä. Toimivina ruiskuttimina ovat raketti-, turbo-, leijumis- ja normaaliruiskuttimet.

Peli etenee Marion kerätessä Shine Spritejä takaisin ja jahdatessa Varjo-Mariota ympäri eri puolilla saarta olevia alueita, kunnes Varjo-Mario pelin keskivaiheilla onnistuu kidnappaamaan Peachin. Tämän jälkeen selviää, että Varjo-Mario onkin itse asiassa naamioitunut Bowser Jr., Bowserin oma lapsi. Bowser Jr. paljastaa Mariolle, kuinka Bowser oli kertonut hänelle Peachin olevan hänen äitinsä, jonka Mario itse yrittää kidnapata. Kun Mario tämän jälkeen voittaa Bowser Jr.:n ohjastaman Mecha-Bowserin ja nappaa Varjo-Marion lopuissakin kentissä, Delfino Plaza tulvii, ja Marion on mentävä Corona Mountainin sisällä sijaitsevaan laavaluolaan kohtaamaan Bowser. Bowserin ja Marion välisen lopputaistelun jälkeen rauha palaa saarelle, mutta pelaaja voi vielä jatkaa puuttuvien Shine Spritejen keräilyä tai pelata uudelleen aikaisempia tehtäviä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


26 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.