Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KAKSI TÖRKEÄN HARVINAISTA JÄTTIHAI MEGALODONIN HAMMASTA MYYTÄVÄNÄ
- tässä ilmoituksessa myynnissä hammas nro 1
- hammas 2 on jo uudella omistajalla

Nyt tarjolle todella, todella harvinaista herkkua. Myyn kuvissa olevat kaksi megalodonin hammasta. Niistä tekee superharvinaisen niiden löytöpaikka joka on syvänteessä lähellä Vanuatua ja Salomonsaaria. Alueelta ei koskaan ole löytynyt suuria määriä megalodonin hampaita ja syvänmeren ruoppaus niiden löytämiseksi ja niiden nostaminen alueelta on kielletty jo 20 vuotta sitten, joten niitä ei ole tullut lisää enää aikoihin, eikä tule, koska alue on nyt suojeltu. Alueen megalodonfossiileja on siis äärettömän vaikea löytää myynnissä, koska keräilijät haluavat pitää aarteensa kokoelmissaan. Kuva löytöalueesta viimeisenä kuvana.

Vanuatun hampaista tekee poikkeuksellisia myös niiden vaikuttava, ruskean, kerman ja okran sävyissä oleva, kuviollinen ulkonäkö, jota ei tavata missään muualla. Ne onkin siis erittäin helppo erottaa maailman kaikista muista megalodonin hampaista. Lisäksi alueen mikroeliöstö on tehnyt alueen hampaiden "paraatipuolesta" rosopintaisia. Jotta oikeuksiinsa pääsevät sekä omintakeinen pinta, että poikkeukselliset värit, alueen hampaiden teräosa on esittelypuolelta aina pintahiottu ja juuriosa säilytetty rosoisena.

Alueen megalodonin hampaat ovat oikeastaan aina nuorien ja aikuisten hampaita ja kooltaan 9-12cm. Mitä suurempi hammas sitä harvinaisempi se on. Nyt minulla myynnissä olevat hampaat ovat kooltaan 10,8 cm ja 11,8 cm. Kuvissa näkyvät hampaiden kummatkin puolet. Jos haluat todellisen harvinaisuuden megalodon-, hai- tai fossiilikokoelmaasi, se on tässä. Näitä tuskin näet uudelleen myynnissä varsinkaan Suomessa, ellen sitten itse raaski myöhemmin myydä useampia. Se on kuitenkin epätodennäköistä.

Hampaan numero 1 hinta on 400€ ja hampaan numero 2 hinta on 450€. Minä maksan postikulut.

Hakusanat:
hai, jättihai, superhai, muinainen, muinaishai, megalodon, megalodonin, haifossiili, fossiili

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


450 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 20:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.