Kuvaus

[AC0516] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu painos ns. PALJASTUS KIRJOJONEN diggareille.  AIVAN MAHTAVA OPUS - Go Susa Go. 

Susan Kuronen: Pääministerin morsian

Kohukirja ruotii Matti Vanhasta rakastajana, isänä, ex-miehenä ja pääministerinä.

Susan Kuronen paljastaa kirjassaan sen, mitä pääministeri on kiihkeimmin suojellut: hänen yksityisen puolensa.

  • ...Menimme saunaan ja saunan jälkeen juoksimme kilpaa naimaan virkatalon yläkertaan. Siellä makuuhuoneessa kummitteli perhe Vanhasen kuva kehyksissä aina takaraivossani. Ei ollut kiva naida Matin kanssa kiihkeästi ja katsoa samalla hänen ex-vaimonsa hymyilevää kuvaa.
  • Kuinka monta kertaa puhelin kesketyttikään kiihkeän rakastelumme! Jokainen, jolle on niin käynyt, tietää kuinka vaikeaa on keskeytyksen jälkeen enää jatkaa...
  • Vaikka Matti nyt olikin Euroopan presidentti, ehdimme tapailla ja nauttia fyysisestikin toisistamme. Naimme niin makuuhuoneessa kuin saunassa ja pesuhuoneessakin.....ehdottelin kaikenlaisia uusia juttuja. Mattikin innostui, mutta yksi minun fantasiani jäi lopulta toteuttamatta. Matilla nimittäin on juhlasalissaan ehkä kahdeksan metriä pitkä ruokapöytä, ja minä olisin halunnut naida sen päällä, ihanissa alusasuissa ja korkeakorkoisissa saappaissa...
  • jne....jne....  Matti on painanut myös mm. Merikukka Forsiusta :-)

Susan Kurosen ja pääministeri Matti Vanhasen suhde kesti viime vuonna yhdeksän kuukautta ja kymmenen päivää. Kuronen kertoo yksityiskohtaisesti tästä ajasta 2007 ilmestyneessä kirjassaan Pääministerin morsian (Etukeno Oy).

Kurosen kirjan päiväkirjaosion keskeisin sisältö on se, millainen miesystävä Vanhanen oli Kuroselle.

Kuronen kuvailee Vanhasta mieheksi, joka halusi kiihkeästi suhdetta hänen kanssaan, mutta joka paljastui yhteisten kuukausien aikana tunne-elämältään ristiriitaiseksi mieheksi.

Kirjassa esiintyy rohkea Vanhanen, joka harrasti nettideittailua ja joka kutsui lähes tuntemattoman naisen, Susanin, toisilla treffeillä Nurmijärven kotiinsa saunaan ja porealtaaseen.

On myös herkkä Vanhanen, joka ei tiennyt, mitä elämältään ja suhteeltaan haluaa; joka katui itsekästä käytöstään Kurosta kohtaan ja näytti sen itkemällä ja pyytämällä anteeksi.

Kurosen kirjassa parin suhde tiivistyy pitkälti fyysiseen vetovoimaan, seksiin. Kuronen listaa rakastelukertoja ja mainitsee useasti suhteen intohimoisuuden. Yksityiskohtaisesti hän ei lakanoiden väliin mene, mutta piirtää ironisesti kuvan miehestä, jonka kanssa toimittiin lähes joka kerta saman kaavan mukaisesti: saunaa, seksiä ja yhteinen ateria.

Kuronen mainitsee useaan otteeseen Vanhasen rakastavan uuniperunoita ja ironisesti hän kertoo Vanhasen kehuneen hänelle, että hän "maistuu paremmalta kuin uuniperuna". "Se on jo aika mahtavaa!", Kuronen kirjoittaa.

Suhteen loppua Kuronen kuvailee "selkäpiitä karmivaksi". Antamistaan rakkaudentunnustuksista huolimatta Vanhanen ei Kurosen mukaan koskaan lämmennyt suhteen julkistamiselle. Kurosen julkisuuteen antamat haastattelut olivat pääministerille viimeinen pisara.

Suhde loppui marraskuun alussa itkuiseen riitaan parkkipaikalla.

1. painos

WS Bookwell Oy, Juva 2007

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

14,95 €
Sulkeutuu 79 vrk 20 h 13 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,95 € Sulkeutuu 79 vrk 20 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.