Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomeksi puhuttuna



Susikoira Roi -kokoelma (2DVD)

Suosittu tv-elokuva Susikoira Roi kertoo pojan ja koiran ainutlaatuisesta ystävyydestä. 12-vuotias Tomi tapaa poikajengin kivittämässä pusikkoon juuttunutta susikoiraa. Hän pelastaa koiran, ja siitä alkaa hengästyttävä pako, jonka aikana tuntematon koira saa uuden nimen: Roi. Pakomatkan rinnalla Tomi käy vanhempiensa kanssa viivytystaistelua koiran saamisesta omakseen.

Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa on jatkoa Tomi ja Roin vauhdikkaille vaiheille. Parivaljakon pitäisi viettää leppoisaa kesää saaristossa, mutta jo heti menomatkalla käy selväksi, etteivät he ole kaikkien paikallisten suosiossa.

Susikoira Roin ensiesitys tv:ssä oli vuonna 1987 ja Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa -sarjan 1988. DVD sisältää molemmat suosikit. Jorma Kurvisen kirjoihin perustuvat elokuvat on käsikirjoittanut ja ohjannut Raimo O Niemi.

Ohjaus: Raimo O Niemi

Pääosissa: Paavo Westerberg, Jami, Jukka Petteri Huolman, Juhana Langinvainio, Jarkko Mali, Liisa Lehtimaja, Jarkko Hintsala, Soli Labbart, Heini Koskinen, Pehr Olof Sirén

Valmistusvuosi: 1987 - 1988

Kesto: 4 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 21:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.