Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuettavana Suuri joukkoteurastus DVD-leffa. Osissa mm. Richard Burton ja Marcello Mastroianni. Ohjaus George P. Cosmatos. Kesto 1h 39min. ja se on valmistunut 1973, tämä DVD 2004. Tekstit: Suomi ja Ruotsi.

 

tarinaa...Maaliskuu vuonna 1944, natsit ohjaavat Roomaa rautaisin ottein. Vastarintaliike aiheuttaa heille kuintenkin ongelmia jatkuvasti. Saksalaisessa päämajassa eversti Koppler varoittelee esimiestöön tulevasta hyökkäyksestä, mutta hän kieltäytyy kuulemasta. Hyökkäys on tuhoisa, 33 saksalaista sotilasta menettää henkensä. Kun Hitler saa kuulla tästä hän vaatii kostotoimenpiteitä välittömästi. Jokaisesta tapetusta saksalaisesta teloitetaan kymmenen italialaista.

Roomalaiset pidättävät henkeään seuraavan vuorokauden ajan. Kuka tahansa voi joutua teloitetuksi. Isä Antonellille se tarkoitttaa sekuntikamppailua ihmishenkien pelastamiseksi. Hän pyytää armoa niin paavilta kuin eversti Kopplerilta, joka itse kamppailee omantunnon ja käskyn tottelemisen välillä.

Maaliskuun 24. päiväuhrit viedään teurasautoilla Adreatinan luolaan teloitettavaksi. Yhteensä 335 ihmistä, joista nuorimmat vain 15 vuotta. Silloin Isä Antonelli tekee ratkaisevan päätöksen...

 

Kokonaisuus mielestäni kaikinpuolin aiva hyväkuntoinen ja leffa näkyi normaalisti, juuri kun lävitse katselin. Eiku Huutamaan!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 17:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.