Kuvaus

 •  S A M O I L L A  7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit

 

HUOM KP ( kirjaston poisto KIRJA, muvitettu YM)
 

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

kansissa hieman pyöreyttä ym

sisus kokolailla UUDEN VEROINEN

 

 • Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa pyöräilyä, ajatko kohottaaksesi kuntoasi vai oletko kiinnostunut maantie- tai maastopyöräilystä, Suuri pyöräilijän käsikirja on sinulle välttämätön opas. Tämä runsaasti värikuvia sisältävä kirja kattaa kaikki pyöräilyn osa-alueet oikeanlaisen pyörän ostamisesta aina ensimmäiseen kilpailuun osallistumiseen. Yksityiskohtaisilla ja vaiheittaisilla ohjeilla selitetään korvaamattomat taidot ja tekniikat, minkä lisäksi kirjassa on asiantuntijoiden neuvoja siitä, kuinka huolehditaan turvallisuudesta ja säilytetään saavutettu kuntotaso. Miten tehdään - osiossa selitetään, kuinka pyörän perushuolto suoritetaan, ja näytetään, miten pikakorjaukset tehdään. Matkakohteista kertovassa osiossa suositellaan maailman parhaisiin lukeutuvia pyöräreittejä, mm. sellaisia jotka sopivat perheille, suurten maantiekilpailujen seuraamista, ja maastopyöräilyn pyhiinvaelluspaikkojen henkeäsalpaavien maisemien tutkimista. Kuten kuka tahansa viime aikoina jossain Euroopan, Pohjois-Amerikan, Australian tai Uuden-Seelannin kaupungissa käynyt tietää, pyöräily on ennennäkemättömän suuressa nousussa. Tämä kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat liittyä tähän pyöräilyn vallankumoukseen. Ne, jotka ovat ajaneet pyörällä viimeksi lapsena, saavat huomata, että moni asia on muuttunut: pyöräkaupoissa on nykyään hämmentävän paljon erilaisia pyöriä sekä hyllymetreittäin erikoisvaatteita ja pyöräilyvarusteita. Suuri pyöräilijän käsikirja opastaa pyöräilyn pariin palaavat - ja aloittelijat - tekemään oikeita valintoja ja selittää, kuinka valitaan oikeantyyppinen pyörä, sopivat vaatteet ja varusteet, jotka sopivat sekä pyöräilijän elämäntyyliin että hänen ruumiinrakenteeseensa. Kirjassa käsitellään myös polkupyörän kunnossapito ja tärkeimmät huoltotoimenpiteet sekä kerrotaan pyöräilyä helpottavista ajovinkeistä ja - tekniikoista, jotka tekevät pyöräilystä turvallista ja nautinnollista. Suuressa pyöräilijän käsikirjassa on jotain myös niille säännöllisesti ajaville, jotka haluavat päästä harrastuksessaan uudelle tasolle, olipa kyseessä sitten ensimmäiseen kilpailuun valmistautuminen, maailman parhaiden pyöräreittien kiertäminen tai esimerkiksi cyclocrossin kokeileminen. Kirjailijan aihettaan kohtaan tuntema intohimo, innostaa myös pyöräilijät ottamaan pyöristään irti vieläkin enemmän, ja hänen selkeä ilmaisunsa tekee kilpapyöräilyn, harjoittelun ja pyörämatkailun ammattislangista ymmärrettävää. Ja jotta innostus siirtyisi varmasti myös pyöräilijöiden seuraavalle sukupolvelle, kirjassa kerrotaan, miten lapset kannattaa tutustuttaa kaksipyöräisellä liikkumisen ihmeelliseen maailmaan. Riippumatta siitä, haluaako lukija kuljettaa lapsiaan rahtipyörällä, vähentää työmatkoihin käyttämäänsä aikaa tai kokea maastopyöräilyn jännityksen, Suuressa pyöräilijän käsikirjassa on kaikki, mitä hän alkuun päästäkseen tarvitsee.

 • Suuri pyöräilijän käsikirja: täydellinen opas kaikille pyöräilijöille aloittelijoista asiantuntijoihin / Robin Barton ; [käännös: Juhana Korhonen].
 • Kieli: suomi
 • Julkaistu: Helsinki : Readme.fi, cop. 2012
 • Painettu/Valmistettu: (painettu Kiinassa)
 • Ulkoasu: 352 sivua : kuvitettu ; 25 cm
 • Alkuteoksen kieli: eng
 • ISBN: 978-952-220-454-7 sidottu

 

 

 

 •  

 

 •  S A M O I L L A  7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

L I N K I T :

Harrastekirjallisuus 

KAIKKI KIRJAT:

Vakio viestipohja:

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit

sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)

nid =  nidottu, pehmeäkantinen 

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa. 

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 84 vrk 3 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 84 vrk 3 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.