Kuvaus

Tammi 2002 Kovakansi

Täysin uudistettu laitos

Omiste ei muita merkintöjä

352 sivua

Harvoilla kirjoilla on ollut omalla alallaan niin vahva vaikutus kuin Hugh Johnsonin Suurella viinikirjalla. Kirjan neljää ensimmäistä painosta on myyty koko maailmassa yli 35 miljoonaa kappaletta. Nyt maailmankuulut viinikirjailijat ovat yhdistäneet voimansa tuottaakseen tämän suositun teoksen viidennen, täysin uusitun laitoksen.

Viinimaailma on suuresti muuttunut vuoden 1994 jälkeen ja laitos eroaakin edellisistä huomattavasti. Entistä laajemman esittelyn saavat nyt Espanja ja Portugali, joiden viinintuotanto on kokenut ennennäkemättömän kehityksen ja modernisoinnin. Yhtä dramaattisesti on uudistunut Chilen ja Argentiinan viiniteollisuus, ja niitä käsittelevät luvut on täysin uusittu. Myös Italia, Etelä-Ranska, Itä-Eurooppa, Kreikka, Välimeren itä- ja eteläranta ja suuri osa Uutta Maailmaa on arvioitu kokonaan uudelleen.

Kaikki kirjan 148 karttaa on uusittu ja modernisoitu. Tähän painokseen on lisätty 30 uutta karttaa maailman dynaamisimmista viinialueista; näitä ovat mm. Etelä-Rhône, Languedoc ja Roussillon, Etelä-Italia, Pohjois-Espanja, Keski-Portugali, Kanada ja Uuden-Seelannin Hawkes Bay.

Hugh Johnson on maailmanlaajuisesti arvostettu viinikirjoittaja ja yksi alan suurimmista auktoriteeteista. Suuri viinikirja ilmestyi ensimmäisen kerran 1971 ja se on käännetty neljälletoista kielelle. Jancis Robinson on tunnettu paitsi henkevänä viinikirjoittajana, myös luennoitsijana ja suosittuna televisioesiintyjänä.

Hakusanoja: Viini kirja viinit 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 92 vrk 18 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 92 vrk 18 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.