Kuvaus

”Kun kaksi maailmanlopun tosikkoa kohtaavat, niin siitä syntyy parhaimmillaan ihan hyvää huumoria.”

Heikki Kinnunen

Suuren näyttelijän Leo Lastumäen elämä on kulkenut omaa rataansa, ei aina säästellen, mutta rikkaasti kokemuksia tuoden. Isosta miehestä ei tullut kotitilan jatkajaa, tuli ensin veturinlämmittäjä ja sitten melkein väkisin näyttelijä. Väkisin siinä mielessä, että peräänantamattomalla työllä hän työntyi kaikkiin niihin paikkoihin, joissa ovi oli jäänyt raolleen.

Hän on tarponut oman osuutensa tämän maan näyttämöillä ja teattereissa. Ällitälli ja Lampaansyöjät muuttivat miestä, Lastumäestä tuli koko kansan koomikko ja rosvopaistin tekijä. Rosvopaisteja on käännelty sen jälkeen jo kolmekymmentä vuotta.

Umorovan metsästysmajalla Leo Lastumäki kertoo muistelmansa. Kummallisinta on kuulla peloista, joiden kanssa iso mies on elänyt koko elämänsä. Haamut ja varjot seuraavat niin, että metsässäkään ei ole hyvä olla, jos ei ole pyssyä mukana. Joku kumma sielläkin pelottaa. Naimisiin olisi pitänyt mennä vain kerran, mutta kun ei tullut ensimmäisen kanssa mitään, piti mennä toisiin naimisiin ja niin edelleen. Nyt on käsillä kuudes kaveri ja viisi elettyä avioliittoa.

Sven Pahajoki on tallentanut avoimesti tarinoita elämä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 6 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 3 vrk 6 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.