Kuvaus

JOSIF STALININ TYTÄR MUISTELEE

-Elämästään Venäjällä, perheestään, tuntemistaan ihmisistä ja ennen kaikkea isästään.

-Ensimmäinen kirje vie vuoteen 1953, isänsä kuoleman aikoihin. Syalinin kuolema merkitsi hänelle osittaista vapautumista sen nimen taakasta, johon maailman tietoisuudessa liittyvät kauhu, verenvuodatus ja terrorismi.

-Sen jälkeen hän palaa aurinkoiseen lapsuuteensa. 1932 tapahtui dramaattinen käänne. Nadeza, hänen äitinsä, kuoli äkillisesti. myohemmin hän sai kuulla äidin tehneen itsemurhan.

-Siitä alkaen paha sai vallan perheessä. Stalin katkeroitui, autioitui ja hänen epäluuloisuutensa kasvoi kasvamistaan. Tutut rakkaat ihmiset hävisivät Svetlanan ympäriltä - ja hänen jokaista askeltaan valvoi salainen poliisi. Pahan edustajana hän pitää Berijaa, salaisen poliisin päällikköä.

-Askeettisena ihmisvihaajana Stalin eristäytyi loppuvuosikseen Moskovan lähellä olevaan taloonsa. Svetlana ei tuomitse eikä puolustele. Piirtyy kuva isästä ja syvä rakkaus isänmaahansa ja huoli sen kohtalosta.

-Svetlana pääsi matkustamaan Neuvostoliitosta 1967 ja muutti Yhdysvaltoihin. Mukana oli arvoikas käsikirjoitus, joka julkaistiin kaikissa länsimaissa.

-Kovakantinen, 1967 painettu, 207-sivuinen.
-Hyväkuntoinen kirjaston poisto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 9 vrk 4 h 54 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 9 vrk 4 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.