Kuvaus

Nyt huutamaan!

Uusia / käyttämättömiä koruja koko setti 18 € tai hintaehdotuksella sormus 12 €, korvakorut 6 €, kaulakoru 4 €.

1. Käätymäinen kivisormus valkoisilla kivillä (kuva 1 ja 2). Valmistaja Swatch. Koko noin 16–17. Sormuksen kokonaisleveys edestä noin 13 mm, mutta sormus menee vähän kasaan, kun ketjut kiertyvät sormen ympärille. Sormuksessa on rinnakkain kolme ketjua, joista jokaisessa on viisi kiveä kauniissa tynnyri-istutuksessa. Kivet ovat valkoiset ja hienostuneesti kimaltavat. Kiviosa alkaa eri kohdista eri ketjuissa, jolloin syntyy kerroksellinen vaikutelma. Sormuksessa on aito keltakultainen kultaus, muistaakseni 18K, mutta tätä ei ole leimattu koruun. Takana valmistajan leima SWATCH.

2. Kalevala Korun pronssista Lumikukkaa ja paria pallukkamallia muistuttavat korvakorut, kullattu (kuva 3 ja 4). Korvakorujen korkeus noin 55 mm ja muhkean pallon leveys noin 8 mm. Korvakoruissa on vierekkäin kaksi "kultaketjua" (toinen pidempi, toinen lyhyempi) ja kummankin ketjun päästä riippuu ”suuri” kierrepallo. Korvakorujen kultaus osin patinoitunut, lukko-/kiinnitysosat lähinnä.

3. Siro pitkä kivellinen kaulaketju kaulakoru, kullanvärinen (kuva 4). Pituus noin 90 cm ja leveys noin 1–12 mm, pelkkä ketju siis noin 1 mm ja suurin fasettikivi noin 12 mm. Ketjussa on ranskalainen valmistajan logolaatta ja ei lukkoa.

Kannattaa kurkistaa muutkin myyntikohteeni: paljon kauniita nostalgisia koruja, kultaa, hopeaa, pronssia ym. t. napsunkka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 15 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.