Kuvaus

DVD

Sweeney Todd (2007)
Ohjaaja: Tim Burton
Näyttelijät: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Sacha Baron Cohen, Timothy Spall
Ikäraja: Yli 18
kesto: 111 min

Johnny Depp tähdittää Tim Burtonin ohjaamaa elokuvasovitusta, joka perustuu Stephen Sondheimin palkittuun Sweeney Todd -musikaaliin. Depp on nimiroolissa Sweeney Toddina. Väärin perustein vankilaan tuomittu Todd vannoo kostavansa epäoikeudenmukaisen rangaistuksensa sekä vaimonsa ja tyttärensä järkyttävän kohtalon. Kun Sweeney vankilasta vapauduttuaan avaa jälleen parturiliikkeensä, hänestä tulee Fleet Streetin paholaisparturi, joka "ajoi parran herroilta, joista ei sen koommin enää kuultu".

Elokuvassa nähdään myös Helena Bonham Carter Mrs Lovettina, joka loihtii sairaan herkullisia lihapiirakoita ja ryhtyy Sweeneyn lemmekkääksi rikoskumppaniksi. Alan Rickman on häijy tuomari Turpin, joka juonitteli Sweeneyn syyttömänä vankilaan ja antoi samalla kipinän tämän valtavalle kostonhimolle. Timothy Spall esittää tuomarin ilkeää yhteistyökumppania, Beadle Bamfordia. Sacha Baron Cohen on kilpaileva parturi, hienosteleva Signor Adolfo Pirelli.

Kaikki näyttelijät laulavat itse Stephen Sondheimin säveltämät ja sanoittamat lauluosuudet. Yhdysvaltain elokuvakriitikoiden yhdistys myönsi Tim Burtonille Sweeney Toddista vuoden 2007 parhaan ohjaajan tittelin.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 14 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 52 vrk 14 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.