Kuvaus

Bitter Feast - Makumatka helvettiin

Edes kuuluisan huippukokin elämä ei aina ole pelkkää samppanjassa ja salamavaloissa kylpemistä.

T.J. Franks (Joshua Leonard) manaa hänen ravintolansa alimpaan helvettiin. Peter saa kenkää ja maailma romahtaa. Hän päättää pakottaa syyllisen pään vadille, kaappaa kriitikkopirun ja ryhtyy koulimaan hänestä kunnollista, lähimmäistään kunnioittavaa miestä - voimakeinoja karttamatta.

Bitter Feast - Makumatka helvettiin on herkullinen ja kutkuttavan synkäksi kasvava psykotrilleri, jota on terävöitetty rouhealla satiirilla ja vakuuttavilla näyttelijäsuorituksilla.

Lopputulos on jälleen osoitus myös siitä, miksi tuottaja Larry Fessendeniä (The Innkeeper, Stake Land) arvostetaan omaperäisen kauhun ja jännityksen keinot läpikotaisin tuntevana taiturina.

Ohjaus: Joe Maggio

Pääosissa: James LeGros, Joshua Leonard, Amy Seimetz, Larry Fessenden, Megan Hilty, John Speredakos, Mario Batali

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 1 h 44 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

 

_______________________________________________________

Painajainen amerikkalaiseen tapaan / Red White & Blue

Nuori teksasilainen Erica tukahduttaa ahdistuksensa seksillä ja löytääkin sänkyynsä joka yö uuden miehen. Hurjastelu rauhoittuu hetkellisesti naisen kohdatessa Naten, vähäpuheisen ja karhean karismaattisen entisen sotilaan.

Tilanne alkaa jälleen kiristyä, kun eräs Erican yhden illan hoidoista palaa takaisin. Mies janoaa kostoa - hinnalla millä hyvänsä...

Painajainen amerikkalaiseen tapaan on armoton kurkistus ihmismielen pimeimmälle puolelle. Draamana käynnistyvä tarina kiristää kauhuruuvejaan säälimättömästi, kunnes äärimmäinen huipennusjakso loksauttaa katsojan leuan auki lopullisesti.

Kriitikot ovat verranneet lopputulosta mm. klassikoihin Henry: Portrait of a Serial Killer, The Last House on the Left sekä kulttiohjaaja Buddy "Combat Shock" Giovinazzon ytimekkääseen tuotantoon.

Ohjaus: Simon Rumley

Pääosissa: Noah Taylor, Amanda Fuller, Marc Senter

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 1 h 40 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

 

_______________________________________________________

Some Guy Who Kills People

34-vuotias Ken on nalkuttavan äitinsä luona asuva jäätelökauppias, jolta elämän valttikortit ovat kateissa. Nerokas oivallus saa valon kajastamaan tunnelin päässä: Ken päättää tappaa kaikki, jotka tekevät hänen elämästään helvetin. Veritekojen lomassa mies iskee silmänsä kauniiseen Stephanieen ja tutustuu 11-vuotiaaseen tyttäreensä.

Some Guy Who Kills People on pirullisen mustalla huumorilla herkutteleva ja mehukkaan verinen sarjamurhaajatarina, jonka roolitus on todellinen täysosuma. Särmikäs luonnenäyttelijä Kevin Corrigan (Superbad, Pineapple Express) putsaa pöydän Kenin hahmossa.

Äidin osassa riemastuttaa satojen roolien legenda Karen Black (Easy Rider, House of 1000 Corpses). Oman laatuleimansa lopputulokseen tuo osatuottajana toiminut ohjaajavelmu John Landis (Blues Brothers, Delta-jengi, Ihmissusi Lontoossa).

Ohjaus: Jack Perez

Pääosissa: Kevin Corrigan, Barry Bostwick, Karen Black

Valmistusvuosi: 2011

Kesto: 1 h 29 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 11 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17 € Sulkeutuu 86 vrk 11 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.