Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Teoksessaan I'm Your Man - Leonard Cohenin elämä maineikas musiikkitoimittaja Sylvie Simmons esittelee Cohenin elämänvaiheet syntymästä nykypäivään. Tarinaa taiteilijaelämästä kuljettavat sekä Simmonsin perusteellinen taustatutkimus että lukuisa haastateltavien joukko, johon lukeutuvat Cohen itse, hänen ystävänsä, sukulaisensa, työoverinsa ja lukuisat rakastajattarensa.

Cohenin elämäkerta on kasvukertomus, jossa ylitsepääsemättömän ujosta päähenkilöstä kehkeytyy varmaotteinen sekä karismaattinen esiintyjä joka hurmaa kuulijoita kautta maailman. Yksinomaan mestarin musikaalinen ura ei paistattele kirjassa parrasvaloissa, vaan osansa huomiosta saavat myös ne pitkälliset kehityskaaret, jotka johtivat runo- ja proosateoksiin. Päihteidenkatkuisten masennuskausien lisäksi kertomukseen mahtuu valopilkkuja, kuten ikimuistoiset kiertueet, hengellinen valaistuminen ja rakkaussuhteet.

Sylvie Simmons kuuluu rock ’n’ rollia 1970-luvulta asti raportoineiden musiikkijournalistien kärkikaartiin. Hän on kirjoittanut moneen kansainväliseen musiikkilehteen (mm. MOJOQCreem ja Rolling Stone) ja haastatellut tähtiä Michael Jacksonista Mick Jaggeriin. Hän voitti ASCAP Deems Taylor -palkinnon Leonard Cohenin Live at the Isle of Wight 1970 -albumiin tekemistään kansiteksteistä, ja hän on kirjoittanut elämäkerrat Serge Gainsbourgista ja Neil Youngista, sekä novellikokoelman Too Weird for Ziggy. Hän syntyi Lontoossa ja asuu San Franciscossa, Kaliforniassa.

  • SAMMAKKO
  • sidottu, kovakantinen
  • 541 sivua
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.11.2017 19:10

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.