Kuvaus

Tuotteen Synology DiskStation DS223J NAS/storage server Desktop Ethernet LAN White RTD1619B kuvaus


Synology DiskStation DS223J NAS- ja tallennuspalvelin työpöytä Ethernet LAN valkoinen RTD1619B

Tehosta kotiverkkoasi ja tallennustarpeitasi Synology DiskStation DS223J NAS- ja tallennuspalvelimella. Tämä valkoinen työpöytäkäyttöön suunniteltu palvelin tarjoaa erinomaisen tallennuskapasiteetin ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen ratkaisun kotikäyttöön tai pienyrityksille.

Ominaisuudet:

  • Erinomainen tallennuskapasiteetti: Synology DiskStation DS223J tarjoaa runsaasti tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi yhdessä paikassa. Olipa kyse valokuvista, videoista, musiikista tai asiakirjoista, tämä tallennuspalvelin pitää ne turvassa ja helposti saatavilla.
  • Nopea tiedonsiirto: Palvelimen Ethernet LAN -liitäntä varmistaa nopean tiedonsiirron kotiverkossa. Voit siirtää suuria tiedostoja ja varmuuskopioida tärkeitä tietoja ilman viivettä tai häiriöitä. Työskentele tehokkaasti ja luotettavasti.
  • Monipuoliset toiminnot: Synology DS223J tukee monia erilaisia sovelluksia ja toimintoja. Voit esimerkiksi suoratoistaa mediaa suoraan palvelimelta, tehdä varmuuskopioita automaattisesti tai luoda pilvitallennuksen. Lisäksi voit käyttää palvelinta etänä mobiilisovelluksen avulla.
  • Helppo asennus ja käyttö: DiskStation Manager -ohjelmisto tekee asennuksesta ja käytöstä helppoa. Voit helposti hallita tiedostoja, jakaa niitä muiden käyttäjien kanssa ja mukauttaa palvelimen asetuksia omien tarpeidesi mukaan. Käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystäväll
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 10 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.