Tuote on myyty käyttäjälle redoksi hintaan 3 €

Kuvaus

Syö itsesi terveeksi: Taistele sairauksia vastaan parantavalla ruoalla

  • Valitut Palat, 2006; Kovakantinen kirja kuvakannella, noin A4sen kokoinen kirja, 359 sivua, runsas kuvitus
  • Hyväkuntoinen kirja, melein kuin uusi
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 7 euroa = 10 euroa (HUOMIO: Samaa paketiin mahtuu muitakin saman myyjän kirjoja yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)minen on nyt yksinkertaista: valitse oikein ruokasi! Ruoalla taistelet sairauksia vastaan ja varmistat oman ja läheistesi hyvinvoinnin. Luotettava ja monipuolinen kirja tarjoaa sinulle tietopaketin 47 sairauden ja vaivan hoidosta, yli 70 ruoka-aineen vaikutuksista terveyteen sekä yli 100 ruokaohjetta.

Syö itsesi terveeksi  keskittyy jokapäiväisen ruoan sekä terveyden ja sairauksien ehkäisyn väliseen yhteyteen. Jo varsin pienet mutta kestävät muutokset ruokavaliossa voivat auttaa ehkäisemään ja pitämään kurissa sellaisia sairauksia kuin diabetes ja sydäntauti. Samoin monia tavallisia arjen vaivoja, kuten närästystä, nuhakuumetta, huuliherpestä ja päänsärkyä, voi ehkäistä tai lääkitä ruoalla. Syö itsesi terveeksi tekee toteuttamisen helpoksi, koska yli 100 ruokaohjetta varmistaa, että hyvää tekevät ruoka-aineet päätyvät lautaselle.

Syö itsesi terveeksi  esittelee yli 70 ruoka-ainetta terveysvaikutuksineen ananaksesta kalkkunaan ja kananmunasta vihreään teehen. Supertähtiä ovat kotimaiset marjat mustikka, mustaherukka, tyrni, puolukka ja karpalo. Luonnon omina terveysvaikutteisina elintarvikkeina voitanee pitää ruista ja ohraa, siemeniä ja pähkinöitä sekä rypsi- ja oliiviöljyä. Mausteyrtit basilikasta piparjuureen ja salviasta timjamiin ovat saaneet myös sijansa ruoka-aineiden joukossa.

Tutkittua tietoa on monista suomalaisten suomista ruoka-aineista, kuten kaurasta, kananmunasta, hapanmaitotuotteista, maidosta, juustosta, lohesta, rukiista, rypsiöljystä, tummasta suklaasta ja kahvista. 30 suomalaisen asiantuntijan asiantuntemus on ollut kirjan toimittajien käytössä.

Syö itsesi terveeksi  kertoo 47 tavallisen sairauden ja vaivan yhteydestä ravintoon. Niitä ovat anemia, diabetes, keuhkoputkitulehdus, muistihäiriöt, osteoporoosi, silmänpohjan ikärappeuma, unihäiriöt, stressi ja ahdistus, sydäntauti ja verenpaine. Yhdellä silmäyksellä näkee, mitä ruokia tulisi syödä ja mitä välttää.

Asiasanat: ravinto ruoka-aineet terveysvaikutukset terveys ravitsemus taudit ennaltaehkäisy ruokaohjeet Terveydenhoito  Henkilökohtainen terveydenhoito Ravinto-oppi. Ruokavaliot ehkäise syöpä ruokavaliolla reseptit keittokirjat ruoka dietit vahtoehtoinen lääketiede sairaudet elämäntaito itsehoito ärtyvä suoli ärtyvän suolen oireyhtymä hälsa superfood medicin kokböcker

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 10:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.