Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Kaksi kappaletta lähes uudenveroisia / lukemattomia pakinoitsija T. Löfvingin kirjaa:

1.  KELTAISET LÄISKÄT HANGELLA - PAKINOITA EURO-SUOMESTA

Tapani Löfving oli aikoinaan Porvoon seudulla samoillut sissi ja soturi. Perimätieto kertoo myös, että Tapani oli taitava sotapäiväkirjan sanoittaja. Tämän tuloksena syntyi "elämääkin suurempia" sankaritekoja.
Edeltäjänsä tavoin pakinoitsija T. Lögving tulkitsee kirjoittamalla maailman tilaa. Isänmaallisena upseerina sekä julkityhmyyden ja paskantärkeyden vastustajana vanhempi vänrikki ei useinkaan pysty salaamaan sen paremmin mieltymyksiään, kuin inhontunteesta johtuvia puistatuksiakaan. Henkilökohtaisuuksiin meneminen on tämän kirjan kohdalla nähtävä tyylikeinona, josta loukaantuminen kertoo ainoastaan lukijan vajavaisesta huumorintajusta eli sivistyksestä.
Kirjan pakinat on julkaistu aikaisemmin Uusimaa lehdessä 1990-luvulla.

137-sivuinen, pehmeäkantinen / kuvakantinen kirja
Painovuosi 1994

2.  MALLIOPPILAS - PAKINOITA NATO-SUOMESTA

T. Löfvingin toinen yksiin kansiin pantu pakinakokoelma.
T. Löfving on kutsumuspakinoitsija, jonka tekstissä ei kumise leipäpappien ontto aineettomuus. Monissa pakinoissa kirjoittajan sumeilematon isänmaallisuus saattaa vaikuttaa jopa karkealta. Teksti onkin sotilaan, ei diplomaatin.
T. Löfving opastaa lukijansa tunnistamaan hölmön hillujan muistuttamalla, että ihmiset ovat aika usein epäluotettavia. Nuoremman luutnantin virkasäilä on hyvässä terässä ja sen kahvaa puristaa käsi, jota ei kihti vaivaa. Vallan karsinassa piehtaroivien läskikerroksen kasvua tarkastelee myhäilevä teurastaja.

159-sivuinen, pehmeäkantinen / kuvakantinen kirja
Painovuosi 2001

Kirjat ovat lukemattomia, mutta kansissa hieman säilytyksen jälkeä - Mallioppilas kirjan etukannen vasemmassa alareunassa pinnassa "karheuma" sekä takakannen vasemmassa yläkulmassa pieni taitos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 20:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.