Kuvaus

Setti. Neljä kovakantista, kansipaperillista, kirjaa.

Tad Williams: Varjojen marssi -sarjan kahden ensimmäisen teoksen kumpikin suomennos on jaettu kahdeksi kirjaksi -> 4 kirjaa.

Varjojen marssi 1: Lauluja kuusta ja tähdistä (477 sivua)
Varjojen marssi 2: Pimeä kaupunki (508 sivua)
Varjojen leikki 1: Ääniä metsässä (549 sivua)
Varjojen leikki 2: Mustan maan salaisuudet (424 sivua)

Varjojen marssi on Tad Williamsin huikea, eeppinen fantasiaseikkailu - tarina magiasta ja mysteereistä, kunniasta ja petoksesta. Teos on ollut myynti- ja arvostelumenestys ympäri maailmaa.

---------------------------------
Tad Williams: Varjojen marssi 1: Lauluja kuusta ja tähdistä
Karisto 2006
Alkuteos 'Shadowmarch' ilmestynyt 2004.
Sisältää alkuteoksen luvut 1-20.

Jo sukupolvien ajan on sumuinen Varjoraja erottanut toisistaan ihmistenmaat ja menetetyt pohjoiset seudut, joilla asustavat heidän yliluonnolliset vihollisensa, iättömät qarit. Nyt raja on kuitenkin alkanut siirtyä ulommaksi ja uhkaa peittää alleen pohjoisimman maan, jossa ihmisiä vielä asuu - Etelänmaan kuningaskunnan, jota Eddonin suku on vuosisatojen ajan hallinnut. Hallitsija ja suvun päämies, kuningas Olin, on vankina kaukaisessa maassa, ja kansan johtaminen kasvavan vaaran ja pelon aikana lankeaa hänen kokemattomien perillistensä tehtäväksi. Kaksi nuorinta Eddonia, kaksoset Barrick ja Briony, saavat kantaakseen raskaimmat taakat.

-----------------------------------
Tad Williams: Varjojen marssi 2: Pimeä kaupunki
Karisto 2006
(Varjojen Marssi -sarjan ensimmäisen osan jälkimmäinen kirja. Sisältää alkuteoksen luvut 21- 40)
Alkuteos 'Shadowmarch' ilmestynyt 2004.

Phantastik Preis -palkintoehdokas 2006 (Saksa).

Varjoraja uhkaa peittää alleen Etelänmaan kuningaskunnan, mutta maata uhkaavat myös tutummat viholliset. Autarkki, etelän suuri, hullu valtias, jonka tavoitteet ovat maailmanlaajuisia ja jonka valta vetää vertoja kunnianhimolle, valmistautuu hyökkäämään. Muutkin omia valloitushaaveita elättelevät ihmishallitsijat, puhumattakaan vakoilijoista ja pettureista Eddonien omassa hovissa, yrittävät kukistaa Eddonit näiden ollessa heikoimmillaan.

Briony ja Barrick Eddon, joilla on näinä pahoina aikoina vain toisensa, saattavat menettää senkin siteen pimeyden saartaessa heidät. Kun qarien valta leviää yli heidän maansa, tuleeko Etelänmaan linnasta, ainoasta heidän koskaan tuntemastaan kodista, todellakin kutsumanimensä veroinen - Varjomaa?

------------------------------------------------
Tad Williams: Varjojen leikki 1: Ääniä metsässä (Varjojen marssi, osa 3)
Karisto 2008
Sisältää alkuteoksen luvut Preludi - 24
Alkuteos 'Shadowplay' ilmestynyt 2007.

Eddonin perhe on hajalla: kuningas Olin on siepattu, kruununperijä Kendrick surmattu ja kaksoset Briony ja Barrick vain vaivoin säästyneet murhayritykseltä. Nyt Barrick on jossain Varjorajan takana ja Briony on joutunut pakenemaan linnasta. Vaikka Barrick on vasta alkanut ymmärtää menneisyytensä mysteerejä, hänen on ratkaistava vielä suurempi arvoitus: oma kohtalonsa.

---------------------------------
Tad Williams: Varjojen leikki 2: Mustan maan salaisuudet (Varjojen marssi -sarja 4)
Karisto 2008.
Alkuteos 'Shadowplay' ilmestynyt 2007.
Sisältää alkuteoksen luvut 25-42.

Epätoivoisilta vaikuttavilla retkillään kaksoset huomaavat, että sekä perheet että valtakunnat voivat hautoa hirvittäviä, pimeitä salaisuuksia. Brionyn ja Barrickin on tehtävä jotain mahdotonta. Heidän on pelastettava kotinsa ja kansansa monilta vihollisilta: pettureilta, tyranneilta, jumalkuninkaalta ja jopa raivostuneilta jumalilta itseltään. Pelissä ei ole vain ihmishenki vaan koko valtakunnan tulevaisuus.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 80 vrk 2 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 80 vrk 2 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.