Tuote on myyty käyttäjälle tmyrrys hintaan 1 €

Kuvaus

Unto Tähtinen: Gandhi

  • Into kustannus, 2013; suomenkielinen pokkari, 171 sivua
  • Kannessa kuluneet kulmat ja kirjan sisällä alleviivauksia ja muutama muistiiinpano mariginaalissa
  • HINTA: 1 euroa + toimituskulut kirjeenä 3 euroa = 4 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Intialaiset antoivat Gandhille nimen ”Mahatma”, suuri sielu. Hänessä ikivanha perinne yhtyi radikaaliin muutokseen. Gandhi-teoksessa Suomen merkittävin gandhilaisuuden tuntija Unto Tähtinen esittelee Gandhin keskeiset ajatukset. Hän valottaa Gandhin suhdetta uskontoon ja moraaliin, väkivallan ongelmaan, yhteiskunnallisen muutoksen keinoihin, totuuteen, väkivallattomaan vastarintaan ja suoraan toimintaan. Klassikoksi muodostunut teos julkaistiin enismmäisen kerran jo vuonna 1970 nimellä Mitä Gandhi todella sanoi.

Unto Tähtinen on filosofian tohtori, joka matkusti Intiaan vuonna 1954 mukanaan vain "matkalippu ja 60 puntaa rahaa ja päätös olla siellä muutaman vuoden". Intiassa Tähtinen opiskeli Hindu-yliopistossa ja sai Gandhin muistosäätiön stipendin tutkimustyöhönsä. Myöhemmin hänestä tuli Helsingin yliopiston intialaisen uskontofilosofian dosentti.

hakusanat elämänkerrat filosofia Mahatma Gandhi Intia Intian historia elämänfilosofia väkivalta rauha uskonto moraali väkivallaton vastarinta protestiliikkeet Intian itsenäistyminen totuus sisäinen ääni hengellisyys aatehistoria aatteet yhteiskunta sosiologia yksilö vastuu hindulaisuus hindut 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 18:20
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.