Kuvaus

Vappu Taipale: Vanha ja vireä. Virkistyskirja vanhoille naisille

  • WSOY, 2011: kovakantinen kirja; kansipaperit, 335 sivua
  • Hyväkuntoinen vain vähän käytetty kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa = 10 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. elämäntaito - Haku - Huuto.net tai Suomenkielinen kaunokirjallisuus - Kaunokirjallisuus - Kirjat ja lehdet - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Miten kotisuomessa suhtaudutaan sanaan ”vanha”? Se herättää monia tunteita, vastustusta yhtä lailla kuin innostusta. Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille rakentaa kuvaa naisten vanhenemisesta tutkimusten ja tiedon varassa. Se auttaa naisia valtaamaan oman vanhuutensa omilla ehdoillaan.

Vanhat ihmiset ovat kaikkein monimuotoisin ikäryhmä, keskenään erilaisin. Juuri siksi jokainen voi myös
itse päättää, milloin kokee olevansa vanha. Vanha nainen on monenlainen, ehkä äiti. ehkä isoäiti, jopa isoisoäiti, käly, sisko, tytär, anoppi, täti. Yhteistä on kokemusten rikkaus, eri elämänvaiheiden kerrostuneisuus.

Yhteistä on myös se panos, jonka vanhat naiset antavat yhteiskuntaan. Me emme ole kestävyysvaje, vaan kestävyystae. Vanhojen tuottama sosiaalinen pääoma on yhteiskunnan hyvinvoinnin lähde.

Hakusanat: naiset vanheneminen naisenergia elämäntaito terveys onnellisuus makuaisti mielen virkeys senioirit huumori lapset ja lapsenlapset isoäidit sotalapset muistelmat muistot 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 8 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 12 vrk 8 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.