Kuvaus

Kuvien tupla-DVD

 

Taivaan tulet : Kausi 1 (2DVD) uusi ja muoveissa

Taivaantulet on kotimainen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat tämän päivän Kemijärvelle. Pohjoinen arki on vahvasti läsnä sarjassa, jossa tapahtumilla on komedialliset jos myös koskettavat puolensa. Tärkeässä roolissa on pohjoisen luonto, sen vuotuinen kiertokulku ja usein ankaratkin olosuhteet ja arjen selviytymistarinat.

Tarina kertoo vanhemmasta poliisikonstaapeli Rauni Väänäsestä. Raunin äiti on kuollut jokin aika sitten ja jokin isän, Pekka Väänäsen käytöksessä saa Raunin palaamaan kotiseudulleen Kemijärvelle selvittämään asioita. Hän vaihtaa työnsä Espoon Kilosta Kemijärven poliisiin. 

Työssä Rauni joutuu huomaamaan että työtavat ovat erilaiset kuin mihin hän on etelässä tottunut. Rennompaan ja inhimillisempään tyyliin häntä opastavat niin poliisipäällikkö Kauko Junni kuin Raunin poliisipartneri Aimo Peltoniemi. Sopeutumista riittää. Yhteisöllisyyttä lisää sarjaan tuovat kaupunginjohtaja Sinikka Ström ja terveyskeskuslääkäri Erkki Viherkoski.

Ohjaus: Kari Väänänen

Käsikirjoitus: Kari Väänänen, Timo Parvela

Pääosissa: Ria Kataja, Juha Veijonen, Sari Havas, Vesa Kietäväinen, Risto Salmi, Kari Väänänen, Veera Hoisko, Jyrki Mänttäri, Tommi Eronen, Pekka Heikkinen

Kesto: 9 h 20 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 15 h 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 3 vrk 15 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.